dijous, 24 d’octubre del 2013

LA REMONTADA..... NOVA OLIVELLA 3- ATLÉTICO PERROFLAUTAS 3.


El Club Nova Olivella F.S., tenia una cita ahir a les 22H, en els camps annexes de Vilanova i la Geltrú; l´esperat debut a la 2ª Divisió de la Lliga de fútbol 7. Un encontre ilusionant pel qual el tècnic, Dani Torreño, portaba preparant als seus deixebles varies setmanes. Enfront, l´Atlético Perroflautas, un èquip veterà a la divisió, i amb moltes ganes de puntuar, després de la primera derrota a la primera jornada, enfront el Tot Gos.
Amb l´ùnica absència de Òscar, el capi, per asuntes personals, la primera alineació del campionat seria; Xavi Galimany, a la porteria; una linea de tres defensors; amb Joan Galimany, Àlex i Stephen; mitg del camp per Exe i Sergio; i la zona atacant pel petit Dani Solé. A la banqueta, Dani Reche, Marc, Lluis, Javi, i el nou-vingut  central, Cristian, esperant la seva oportunitat.
Els olivellencs, van començar el partit ven posicionats en el camp, molt generosos en la presió y amb recolçaments amb els companys. Les consignes abans del partit semblaven donar efectes positius, fins que va arribar la presió de la devantera rival, propinant una errada defensiva que va acabar amb el primer gol de l´èquip rival. 0 a 1. Però el Nova no abaixaba les mans, quedaba molt partit, i ho va seguir intentat, asetjant la porteria rival..però tornaria a rebre un altre "mazazo" de l´èquip visitant, amb el 0 a 2. Un partit que es posaba colla abaix, i que obligaba a Torreño a moure la seva banqueta.....Semblava que aquest moviment tàctic de Dani, surgiria efecta, perquè poc després arribaria en una jugada afortunada de Àlex, amb un "trallazo" i posteriorment un parell de rebots, el primer gol del Nova, 1 a 2, retallant distancia al marcador, i així donar un alé nou a l´èquip local. Mitja part. Torreño, donaba explicacions als seus "pupilos" i animaba ferotxement, a cambiar la dinámica del partit i el resultat als seus jugadors.... I així ho van fer els jugadors del Nova...van sortir a menjar-se el terreny de joc....i oportunitats no hi faltarien... però novament, l´At. Perroflautes, després d´un còrner ampliaria més les distancies.... 1 a 3. L´experiència a la divisió manaba, de moment.... Però pocs segons després, quan el Nova treia del centre del camp, Dani Solé, es treuria de la maniga un fort xut desde el mitg del camp, sorprenent a l´èquip contrari, al seu porter, i fins i tot al seu propi èquip. "Un golás". 2 a 3. Es posaba un altre vegada el partit interesant, i el més positiu, es que l´èquip de Dani Torreño, havia sapigut lluitar contra la desgràcia, i es trobava en plenes condicions de guanyar el partit.... El Nova ja tenia posada la directa...i volia el partit... l´At. Perroflautas, s´anava poc a poc cap enderrera... i finalment les botes d´Exe, trobarien el premi del gol, de remat creuat al segon pal, que el porter rival encara estirant-se no hi arribaria.... 3 a 3. Després del sufriment, i l´esforç per aconseguir aquest empat... Dani Torreño dubtaba en conservar l´empat o anar per totes, pel partit....faltaven pocs minuts pel final de l´encontre... Dani no va baixar les mans, i va tirar l´èquip endavant, valent... i quasi arriba el premi de la constància... però finalment el partit va acabar amb empat. Un empat que sap a glòria pel resultat.. però que també sap a poc, per la posibilitat d´haber pogut marxar amb els tres punts a la butxaca...
Al acabar el partit, Dani Torreño, va declarar sentir-se molt satisfet pel gran treball realitzat pel seu èquip, on va veura un clar mijorament desde els inicis de la temporada. Va felicitar als seus jugadors pel treball de cadascú realitzat al terreny de joc, i amb un clar desig d´ànim als que menys van jugar, un misatge de que queda molta temporada i tothom és important per aquest club.
El Nova es va emportar un punt molt merescut, després del seu treball físic, i com no psicológic, amb la gran convicció, de que l´èquip anirà a més cada vegada que passin les jornades.. Això només, acaba de començar..., va dir el míster.......Força Nova...Força Olivella.
 UN ESCRIT DEL NOSTRE COMPANY JAVI...... Gràcies noi, gràcies amic.

Nova Olivella F.S., amb l´esport de la pilota......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada