dijous, 28 d’octubre del 2010

PARTIT DE LA 4ª JORNADA

Desprès de la segona derrota del Nova, aquest cap de setmana s'enfronta a la Naranja Mecànica on espera que la sort estigui del seu costat, ja que en la ultima jornada on es va fer un partit molt seriós i contra un rival que havia guanyat les dues primeres jornades. No van ajudar els dos gols en pròpia meta que marca Jaume i Xavi en la primera part on un resultat negatiu de 3-0, va ser difícil de portar tot i l'esforç, ja que estan en 4-3 a falta de 8 minuts, varem donar dos pals i a mes a mes, ens van marcar un altre gol. Resultat final 6-4 per la Masia d'en Federic.

Volem agrair la presencia de la nostra afició, on mai ens va donar l'esquena i ens van empentar a fer un bon joc tot i el resultat final.

Us esperem aquest Dissabte.

3 comentaris:

  1. La veritat que el esforç fet l´altre dia contra la Masia d´en Frederic va meréixer algo més al resultat final. Es va gaudir de moltes oportunitats, pero la mala sort a la nostre porteria, on una vegada més la nostra defensa i el nostre porter Sabin, van estar genials, va fer que el resultat fos negatiu. I la nostre davantera, va fallar més que d´altres dies. Pe´`o vem lluitat fins al final i es va demostrar una vegada més, que hara no hi ha sort , però tot arriva si es juga ve. Tanpoc es poc desvalorar el joc del equip contrari, el qual recordem no ha perdut cap partit, i per alguna cosa será. Potser la nostre lluita no está allá adalt, la nostre lluita sincerament, está en mantenir la categoria, i l´any que ve, deu dirá. El resultat massa abultat per la meva opinió, un empat hauria sigut el més just.
    I possant el xip, aquest cap de setmana, i oblidant el passat.... La Naranja Macánica....
    Un equip jove, amb ganes, molt ràpid, i que estic segur que la plaça que ocupen ara mateix no reflecteix el seu bon joc.. així que confiu que el meu equip sorti per totes, i que no pensin que això está fet abans de baixar del autobús. La nostra táctica será la de sempre, sortir a la pista a lluitar, disfrutar del fútbol sala, i donar-ho tot, amb la recompensa dels 3 punts. I com no, la nostra inchada a la banda, cridant i gaudint del nostre èquip, com cada setmana. Un 10 a la nostra afició... el 6 jugador de camp.
    Com sempre dic..... endevant Nova Olivella....

    AUPA NOVA OLIVELLA.

    El míster Rafa.

    ResponElimina
  2. Gran partit nois!!hem de seguir així;)VISCA EL NOVA OLIVELLA

    ResponElimina
  3. Bon partit nois!hem de seguir així, sobretot fent pinya, sent un bon equip, com hem demostrat avui!

    J.BERNABË

    Visca el Nova Olivella!!

    ResponElimina