dilluns, 29 de novembre del 2010

2ª DERROTA CONSECUTIVA. ARBITRATGE CURIÓS.

El Nova aquest Diumenge de eleccions Generals, va patir la seva 2ª derrota consecutiva d'avant del PUBLICEDA.COM, equip que anava darrera del Nova amb 6 punts.

Desprès de que ens canviessin l'horari del partit a les 20:00h del Diumenge, el Nova es va presentar a les Casernes amb els efectius justos per afrontar un partit directe en la taula de clasificacio.
La derrota va ser decepcionant, ja que el nivell de joc era molt igualat durant la primera part i on un gol en pròpia meta de Stephan, va fer que anéssim al descans amb un resultat advers, però amb la confiança de poder remuntar, ja que el mister ens tenia molt animats per el que veia en el camp.
En la segona part, tot i anar perdent, el Nova va fer el seu joc, però una jugada desafortuna, i dic desafortunada perquè l'arbitre no va veure una falta al nostre porter, va quedar la pilota morta a l'area i els defenses del Nova pensant que era falta, no van reaccionar i el mateix jugador que estava a terra amb el nostre porter, va rematar la pilota dins la xarxa, pujant el gol al marcador tot i les protestàs del Nova.
El Nova no va tirar la tovallola, ja que no podia tenir tanta mala sort per que les seves ocasions arribaven però no es materaltzavent, fins que Stephan en una jugada de tiqui-taca amb Fèlix, va aconseguir reduir distancies. 2-1
La tensio arribar al camp, a les banquetes i inclòs en l'arbitratge, ja que el Publi, volia finiquitar amb el 3-1 i el Nova buscava l'empat, però la balança arbitral es va a tornar a decantar a favor del Publi on en una pilota xutada per el nostre porter des de fora de l'area, La controlar un jugador contrari amb les mans ( Cols per ser mes exactes ), i on d'avant d'aquesta falta vista per tots els presents, va donar com a consequencia un pase a un company que aquest va xutar per treu-res la pilota i que va entrar la pilota dins de la porteria del Nova on el xiulet del arbitre va ser per a senyalar gol i no mans, possant-se e Publi amb un resultat a favor de 3-1.
Els jugadors del Nova, tot i la insistència de volgué jugar la pilota, es veien d'asebuts, per que els tres gols encaixats, en cap moment van ser mèrits del equip contrari, sinó de mala sort i de decisions arbitrals, que segons ell no havia vist.
Doncs aquest resultat obliga al Nova a jugar pressionant i jugar amb el nostre porter com a cinquè jugador de camp, però la bona actuació del porter contrari en les seves aturades i dos pals, van fer que el desgast Físic i Psíquic dels jugadors del Nova, acabessin amb un quart gol de jugada i un cinquè de corner.

La derrota del Nova d'avant del Publi, aporta a l'equip coses bones i positivas tot i perdre, i es que l' equip va jugar com sap, com treballa cada dimecres, la recuperacio de Juan, la pinya que varem fer tots al vestidor amb critiques constructives i fent recolzament al nostre mister, on va perdre en moments puntuals els papers al igual que alguns jugadors, però sempre amb respecta i Fair-Play dins i fora del camp amb tothom.

Aupa Nova, aquesta setmana que be, enfront ament directe amb el GEBO i dilluns, comença la copa; amb duel Olivellenc. (SportsbarOlivella-Nova Olivella F.S. "un gran partit. Tothom a animar al Nova.