dissabte, 20 de novembre del 2010

SORTEIG DE LA COPA CIUTAT DE VILANOVA AMB SORPRESA "INCLUSIVE".


Aquesta setmana va haver el sorteig de la copa ciutat de Vilanova amb sorpresa "inclusive". Emparellament de dos dels tres èquips d´Olivella que juguen en aquesta lliga. El Nova Olivella s´enfrontarà com a representant de la divisió preferent, al SportsBarOlivella de primera divisió. Dos èquips totalment diferents tant en estil de joc com en cultura d´èquip. El Nova representa la veterania, l´èstil sensat i traballat de joc; i el Sports; la juventud i la eléctricitat del joc. Per el Nova, la copa no es un prioritat, perquè el repte d´aquesta temporada és mantenirse l´any que ve a preferent, aixó no vol dir, que el Nova no veigi de bons ulls superar la primera i potser la segona ronda, per igular o superar el paper fet l´any passat contra el Pintallar. Per l´Sports, és el repte de poguer arrivar més amunt, i poder demostrar que tenen un lloc entre els grans, dintre de la primera divisió. Igualment será un partit apasionant, on no faltará l´emoció i el morbo.
AUPA NOVA OLIVELLA.

3 comentaris:

  1. muchas ganas de que llegue este clasico!!!!! jugad bien los dos equipos y que gane el mejor!!!! por el fairplay y que se vea un gran partido!!!! suerte a ambos!!!!!

    antiguo 10 del nova.

    ResponElimina
  2. Hola, amigos:
    Como aficionado al fútbol sala, deseo que éste derbi de equipos de Olivella, sea limpio y que todos podamos disfrutar del fútol élite.
    Por mi eddad me decanto por el equipo más veterano.
    Paco (Viladecans)
    Suerte Nova Olivella.

    ResponElimina
  3. Heu de guanyar aquest tius del Sports que van de sobrats. Puc dir que els coneixo, perquè he jugat contra ells a la lliga de Vilanova. Algú té que baixarlis els fums.
    Carli.

    ResponElimina