dissabte, 6 de novembre del 2010

QUINTA JORNADA DE LLIGA. DERROTA AMB MAL GUST DE BOCA.

Avui dissabte 6 de novembre, a les instalacions de les casernes (vilanova), s´ha vist un gran espectácle de fútbol sala. Els èquips del Nova Olivella i Bar Delicias, han demostrat que el fútbol sala també es un esport d´infrats. A acavat la primera part, amb una clara avantatge del Bar Delicias amb tres gols fulvurants, i amb un sol gol del Nova Olivella (Félix), sense poder reaccionar. La segona part, el Nova a tret la seva casta que el carácteritza i en pocs minuts a aconseguit el 2-3. (obra de la apisonadora de Wales, Stephen). Em passat del 2-3 al 2-4, seguidament amb una jugada que Stephen i el porter Pedro han topat, i la pilota a acavat entrant a la porteria (una jugada de molt mala sort). 3-4 obra de Javi Basart, i més emoció al partit. De sobte el 3-5, per el Bar Delicias. Però el Nova no baixava les mans, i a arrivat el 4-5, obra de Félix, novament. A falta de dos minuts, a estat a punt de debutar el nou devanter Andrea Morini (ITA), però no ha hagut temps. Pedro, Jorge, Oscar, Jaume (que ha estrenat la capitania), Javi Basart, Félix, Stephen i Andrea, han sigut els artifecs de aquesta gran remuntada, que no s´ha pogut completar amb una victoria, però arribarà no us precupeu.........
El míster. Gràcies èquip i gràcies afició.