diumenge, 14 de novembre del 2010

IMPRESIONANT HAT-TRICK DEL PORTER PEDRO. SISENA JORNADA DE LLIGA.

El partit de la sisena jornada de la lliga de Vilanova de divisió preferent, será recordat amb lletres d´or, com el partit dels porters, amb el nom de Pedro Barragán. Les parades impresionants i el seu hat-trick fan que el Nova consegueixi al seva tercera victoria a la lliga. (3 victories- 3 derrotes el balanç fins ara). Avui a les 9H del matí començava el 6º partit per el Nova, contra un contrincat difícil, el Lizarran. S´avançava al marcador el Lizarran; després moltísimes ocasions clares del Nova. 0-1. Pocs minuts després, el porter Pedro empatava el partit, amb una falta fora l´área i li donava emoció altre vegada. 1-1. Així acabava la primera part.El Nova tenia moltes ocasions , però no les materialitzava com a gols. La segona part, començava com la primera, amb un gol del Lizarran, que s´avançava de nou en el partit. 1-2. Però no tardaria en empatar el Nova amb un altre golás de Pedro, de pena máxima. Poc després, doble penal pel Lizarran i de fort xut, gol. 2-3. Es tornava a posar díficil el partit, però Jaume de cap a pase d´Oscar igualava el partit. 3-3. Partit d´infart, com ens té el Nova acostumats últimament. I en els ùltims minuts del partit, quan tot semblava acabar en empat. Doble penal a favor del Nova, i per tercera vegada s´acosta Pedro a la pilota, la planta en el lloc, agafa carrera, i de fort zambombazo, acaba de destrosar la porteria contraria. 4-3. Hat-trick de Pedro, tercera victoria a la lliga i un públic emocionat salta al camp. Pedro; Jaume, Oscar, Jorge, Javi Basart, Stephan; Félix i Javi Bernabé, son els artífecs d´aquesta gran victoria. Sense oblidar al Sr: Lucas, amb tasques de delegat i als nostres gran seguidors, el sisè jugador.