dimecres, 30 de novembre del 2011

DISSABTE A LES 21H, LA SIDRERIA I DIUMENGE DESCANS, DOBLE JORNADA DE LLIGA, AQUEST CAP DE SETMANA A PREFERENT.

Aquest cap de setmana hi haurá doble jornada a la lliga de preferent. Dissabte, el Nova, a hores del Casimiro, a les 21H, s´enfrontará com a visitant al àntic èquip HSO, ara La Sidreria. Un èquip que está sent la revelació de la lliga amb la seva posició capdevantera. Un èquip que no marca gaires gols, però que ho compensa amb la seva porteria a cero. No será un partit gaire fàcil, més aviat complicat, pel Nova, que busca setmana rera setmana la seva primera victoria en el campionat de lliga. Un altre vegada, la pista exterior, en la qual ens toca ultimament, donará una nova oportunitat a la plantilla de Jaume Carol. Un Jaume Carol que fins avui, dimécres, a l´entrenament no sabrá amb qui compta per aquest dissabte. S´espera la recuperació de part de la devantera, Lonny i Pablo; un Tomás que no crec que pugui tornar, lesionat encara; un Félix amb un futur incert; i la tornada també del defensor sancionat, Javi Basart. En principi, tres dels cins efectius, sembla que podran estar aquest cap de setmana a las pistas de Las Casernas. Si es així, el Nova podrá tornar a lluitar amb un punt més a favor per donar guerra a La Sidreria. La presència de públic, seguidors del Nova; está asegurada, la "inchada" o grada jove, estará allá encara que fagi fred, sigui tard i dissabte a la nit. Tots els seguidors i jo mateix, esperem veure al nostre Nova a tope, i que ens ofereixi una gran victoria.
Diumenge, el Nova descansa. Recordeu que al ser 15 èquips a la lliga, cada setmana descansa un, i aquesta ens toca a nosaltres, així anirem més oxigenats. O sea, que la 11ª Jornada- descans. Aprofitem el dissabte i descansem diumenge, a tope i sense pietat a la Sidreria.

AUPA NOVA, CAMPIÓ.

Avui dimécres, a l´entrenament, Jaume Carol només a pogut comptar amb el porter Jonay, els defensors , Jorge i Juan; i amb els atacans, Tomás i Javi Bernabé. La resta de l´èquip és un incógnita. Sembla que Oscar i Javi Basart, tenian problemes de salud, Stephen problemes de treball, la resta ja vorem dissabte..............

Nova Olivella amb l´esport del fútbol sala.

1 comentari:

  1. la sidreria es el antiguo hso pero bastante mejorado nosotros perdimos 8-5 un saludo y suerte

    ResponElimina