dissabte, 17 de setembre del 2011

1º TROFEIG NOVA OLIVELLA DE FÚTBOL SALA. (2 D´OCTUBRE). CONFIRMAT EL SEGON ÈQUIP DEL TRIÁNGULAR.

Aquest dimecres passat, el company Félix ens va confirmar el segon èquip que participarà al 1º Trofeig Nova Olivella de fútbol sala, amb format de triángular. Aquest èquip serà el CHICHA FÚTBOL CLUB, èquip de fútbol sala que pertany a una de les lligues de la capital (Barcelona). Èquip que té un lligam amb el Nova Olivella, perquè l´estrella d´aquest èquip és el germà del nostre company Jorge Oliva (Jorginho); amb la seva estrella, Harry ( alias: el crack del Trujillo), una plantilla totalment feta amb jugadors provinents del Perú, amb un nivell de fútbol exquisit. I l´ùltim èquip podría venir de Vilafranca del Penedés, encara per confirmar. El que si és cert es que el dia 2 d´octubre a les 10H del matí hi ha una cita obligada pels aficionats al fútbol sala i pels nostres seguidors i socis a les instalacions del Gantxo. Recordeu, que quan finalitzi el torneig, es farà un picoteo per tots els asistents. NO HI FALTEU, NO US HO PODEU PERDRE LA FESTA DEL FÚTBOL SALA; COMENÇA EL 2 D´OCTUBRE, a les pistes del Gantxo.
AUPA NOVA OLIVELLA.

2 comentaris:

  1. No faltaré, no ho dubteu.Vull veure a la selecció brasilenya, i a les seves cheer-leaders. L´espectacle està garantitzat.
    Ens veiem el dia 2, a les 10 del matí.
    Bye.

    ResponElimina
  2. Soy Alonso, de la liga de Vilanova. No me estrañaria que más de un gorrero asistiera después del partido. Me alegro de que tengais un trofeo, y que pueda durar mucho tiempo. La verdad es que las 24H de Olivella ultimamente son una porqueria.
    Un saludo, de un colega, y quizás un adversario dentro de poco.

    ResponElimina