divendres, 30 de setembre del 2011

LA FESTA DEL FÚTBOL SALA DIUMENGE QUE VE AL 1ºTROFEIG NOVA OLIVELLA. ÚLTIM ENTRENAMENT ABANS DEL TROFEIG.















Diumenge, 2 d´octubre del 2011.
A partir de les 10:00h del matí, a la pista polideportiva "EL GANTXO", a la urbanizació Can Surià d´Olivella comença el torneig NOVA OLIVELLA patrocinat per RDI, SECARVI, CAPRICCIO, FERDOLÇ, COREMAD, PK2, FARMACIA ALONSO RIERA, BAR ROSI y QUEVIURES CAL PERE, un triángular que enfrontará a tres potents equips (Club Nova Olivella Fútbol Sala, Chicha Fútbol Club de Barcelona i Pink Fish Vilafranca del Penedés Fútbol Sala), com final de pretemporada, on el nova farà les ùltimes proves als nous fixatjes i confirmarà l´estat de forma de tots els jugadors que continuan en l´equip.
A les 13:00h i quan el colegiat federat dóni el xiulet final del tercer partit, quan s´hagi esgotat tota l´aigua embassada, que el NOVA disposará sense límit per tots els participants i quan las noves pancartes iluminin el terreny de joc, amb les noves equipacions suadas després de batallar la desigjada victoria, arribará l´entrega dels trofeigs artesanals que aquest club a preparat als seus combidats d´aquest any, trofeigs valorats: el primer 180€, el segon 98 € i el tercer 82€, trofeigs que entregarán el Sr. President de l´entitat Sr.Lucas Madera i el regidor del ayuntament Sr. Jaume Carol.
A les 13:30 apròximadament, després de celebrar-ho, l´entidad invitará als participants dels dos equips invitats, als seus socis i a tots els seus patrocinadors a un piscolavís com activitat social de temporada. Volem recordar que a partir d´aquest dia, i amb motiu de l´inici de la lliga la setmana que ve, es començarán les renovacions dels carnets de socis per la temporada 2011-2012, sent el primer acte social el dia 31-d´Octubre CAVALGATA DE HALLOWEEN 2011, y després 31-d´Decembre FESTA DE CAP D´ANY 2011 amb barra lliure després del reïm. No us oblideu!!!

US ESPEREM A TOTS EL DIUMENGE 2-D´OCTUBRE "AL GANTXO".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada