dissabte, 17 de setembre del 2011

UN SEGON ENTRENAMENT MOLT MÉS FÍSIC QUE EL PRIMER. UNA PRIMERA REUNIÓ INFORMATIVA DE LA LLIGA CIUTAT DE VILANOVA MOLT INTENSA.

Aquest dimecres passat ja va anar la cosa de debó. Segon entrenament de la pretemporada i més d´una recaiguda física. Carrera, salts, abdominals, estiraments, força, etc.... van tindre que sufrir els homes de Jaume Carol. Finalment el partidet de costum, estiraments altre vegada i unes rialles més apagades que el dimecres anterior. Jaume Carol deia: s´han acabat les tonteries, comença la temporada en serio, i falta molt de físic. Igualment anem pel bon camí, i crec que podrem fer un bon equip i una bona temporada.......... Semble que per sort del conjunt de Jaume Carol, el jugador peruà, Jorge Oliva podria incorporar-se a meitats d´octubre a l´èquip. Recordem que Jorge es trova al Perú per temes personals. Una bona noticia per la secció de fútbol sala del Nova Olivella, que sembla que el cap de setmana del 8 i 9 d´octubre podria debutar a la Lliga Ciutat de Vilanova.
Aquest passat dijous a les 19´30 H a la sala polivalent del camp de fútbol de Vilanova, el directiu Rafael Linares va asistir a la primera reunió informativa de la Lliga Ciutat de Vilanona de fútbol sala. En aquesta reunió es van tocar varios punts:
1ª.- Que el dia tope per pagar i així estar inscrit a la lliga és el 23 de setembre, el que no ho fagi, quedará directament fora, i la seva plaça l´ocupará un èquip nou reserva, o pujarà un de primera, per ordre de clasificació de la temporada 2010-11.
2ª.- Habrá tres divisions, com cada any, amb 14 èquips a cada divisió com a tope. En principi si no hi ha sorpreses ja están definides. A prefent podren trovar varios derbis d´Olivella. Aquest any tres èquips representarán al nostre municipi a l´èlit del fútbol sala del garraf. L´èquip del Sr. Antonio (C.D. Olivella); el SportsBarOlivella, dels nostres excompanys del Nova, Joel, Sergio i el porter Dani, ademés de Claudio, pujant com a tercers de primera, on jugaven la temporada pasada; i finalment, el Nova amb moltes cares noves, encara que amb una columna vertebral similar a la de l´any passat. Una columna amb: el porter Pedro, que va fer una temporada expectacular a la porteria i com a golejador desde el punt de penal i les faltes vora l àrea; Un Killer, amb 25 gols la temporada pasada, com va ser Félix; un defensa rotunt com és el nostre capi, Oscar; i com no l´aportació de Basati, Jorginho, Carlinhos, Stephen, i la recuperació de Juan i Javi Bernabé. La posible tornada després d´una temporada jugant al Olivella fútbol camp, de Lonny, encara per concretar; i el fixatje del devanter Pablo, amb experiència molt contrastada en el món del fútbol sala. Un altre fixatje podria ser l´ altre Pablo, un noi que va probar en l´últim entrenament i que és una incògnita, la paraula la té l´estaff técnic, el míster Jaume Carol.
Poca cosa més, dijous que be, segona reunió, i més noticies de la lliga temporada 2011-12.............
AUPA NOVA OLIVELLA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada