dissabte, 24 de setembre del 2011

ES PRESENTEN EN SOCIETAT LES COPES DEL 1º TROFEIG DE FÚTBOL SALA NOVA OLIVELLA. FARAN UN TOUR PER TOTS ELS NEGOCIS DELS NOSTRES PATROCINADORS.

El passat dimecres, 21 de setembre, es van presentar en societat, a les instalacions del Gantxo, les tres copes que s´otorgaran als tres èquips participants en el 1º TROFEIG FÚTBOL SALA NOVA OLIVELLA. Tres copes úniques en el seu model, que han estat disenyades i realitzades pel nostre amic i company (artista: Oscar Madera). Un diseny molt original, que donará forma al nostre gran trofeig de tardor. El dia 2 d´octubre a les 10H, començarà la competició amb un gran triángular, i acabará sobre la 13H, on cada copa tindrá el seu propietari. Seguidament la festa del fútbol sala continuará amb un gran picoteo. Els èquips participants serán; Nova Olivella (amfitrió), Chicha Fútbol Club de Barcelona i Pink Fish de Vilafranca del Penedés. RECORDAR: QUE LES TRES COPES FARÁN UN TOUR, AQUEST DIES ABANS DEL TORNEIG PELS NEGOCIS DELS NOSTRES PATROCINADORS, ALS QUE VOLEM DONAR LES GRÀCIES PER FER COSTAT AL NOSTRE CLUB. RECORDAR TAMBÉ, QUE AQUESTA SETMANA S´ACABARÀ DE DEFINIR LA PLANTILLA DE LA LLIGA 2011-12, QUE ES FARÁN DUES PANCARTES AMB EL NOM DEL CLUB I ELS PATROCINADORS, QUE UNA ES PENJARÀ A LA PISTA DEL GANTXO I ALTRE ENS SEGUIRÀ AMB L´AFICIÓ A TOTS ELS PARTITS. I QUE EN PRINCIPI AQUESTA SETMANA JA TINDREM LES EQUIPACIONS DESPRÉS DE PASSAR PER L´IMPRENTA AMB EL NOM DEL CLUB I ELS PATROCINADORS DE LA TEMPORADA.
Un tercer entrenament molt físic i amb un ambient de lliga. El dia 2 d´octubre Trofeig i el cap de setmana del 8-9, comença la lliga.
SORT NOVA OLIVELLA F.S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada