dissabte, 19 de novembre del 2011

AVUI EL DERBI, CD.OLIVELLA- CLUB NOVA OLIVELLA F.S. A LES 21H. 7ª JORNADA DE LLIGA.

Dia clau a la pista interior de les Casernes. EL DERBI arriba a Olivella, el espectàcle del fútbol sala arriba a la Lliga Ciutat de Vilanova. CD.Olivella- Club Nova Olivella F.S. A les 21h d´avui, la pilota començarà a rodar a la pista interior de las Casernes, on dos èquips amb diferent situació viuran tant a la pista com a les grades l´emoció i la pasió d´un poble. Un CD. Olivella, que farà de èquip local; situat en una molt bona situació a la lliga, amb un èquip renovat després de la marxa de molts dels seus veterans, amb l´aportació de molta joventud, després de la desaparició de l´èquip de primera, del BarsportsOlivella, aquesta mateixa temporada. També canvis a la banqueta, on Antonio, dèixa d´èsser el míster, i torna a la presidència; i on es substituit per l´altre Antonio, ex-míster de BarsportsOlivella.
I el nostre èquip amb la baixa importantísima del màxim golejador aquesta temporada a la lliga, Pablo, per culpa d´una sanció d´un partit. També serà dubte la reaparició del nostre Félix, que porta molt de temps de baixa per culpa de les lesions.
Bones noticies pel Nova. NOU FIXATJE: L´ex-porter, JONAY, del ja desaparegut, fa varies temporades, Can Surià 2000, d´Olivella, torna al món del fútbol sala amb el nostre èquip. S´espera molt d´ell, un complement més a aquesta plantilla que nesesita tornar a funcionar.
UNA CRIDA A LA NOSTRE AFICIÓ:
Nesesitem tot el recolçament del nostre públic, per donar la campanada, aquesta nit a las Casernas. No hi falteu, el Nova nesesita la vostra caliu, el vostre ànim i com no, que sigueu el sisé jugador de pista.

ENDEVANT NOVA, CAMPIÓ:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada