diumenge, 6 de novembre del 2011

NI NOU FIXATJE, NI XUTS A PORTA, NI DOMINI, NO HA HAGUT SORT COM DE COSTUM.











Tampoc a sigut la sisena jornada de lliga la definitiva, per conseguir els tres primers punts.I aixó que el Nova, avui, a donat la sensació de trobar-se ven cómode a la pista interior de les Casernes. Un partit on debutava Jorge Oliva (el lobo de Lima), un partit on el Cau Vilanova, semblava que podia ser la nostra primera victima, i aquell alé que nesesitavem, però no ha pogut ser, i un altre derrota a arribat a casa nostre. Un partit que començava amb Pedro a la porteria, Oscar (capi) i Javi Basart (en defensa); i mes endavant, Pablo i Tomás. Una primera part, on el Nova a controlat el partit i ha disposat de varies oportunitats molt clares, però no, sempre és que no. Abans de la mitja part el Cau, de contraatac a marcar el primer gol. 0-1. Seguidament, la desgràcia a continuat acompanyant al Nova, quan l´àrbitre a senyalat doble penal en contra del equip local (després d´haver arribat a les 5 faltes acumulades). El jugador del Cau a fet un xut per sobre la porteria de Pedro, hi tot a quedat en un no res. Encara a pogut retallar distancies, i al mateix temps empatar el partit, abans de la mitja part, Lonny, de doble penal, quan el seu xut a sortit també per damunt la porteria del Cau. Em arribat a la mitja part, amb el resultat a favor de l´equip visitant. El Nova no s´ho podia creure, la sort el seguia sense aconpanyar, però el 0-1, donava esperança als homes de Jaume Carol. Però un altre jugada de mala sort, entre rebots, faria que un jugador del Nova intruduis la pilota a la seva porteria, i poses el 0-2 en el marcador.

Encara arrivarien 2 gols més, i molta polémica en el que restava de la segona part on l´aptitud del col-legiat en contra del Nova, tindria molt que desitjar. Un col-legiat molt polémic amb el nostre equip que dura desde fa moltes temporades, un àrbitre que sempre està molt a la defensiva amb les nostres reclamacions. Doncs, com anava dient.... de fort xut, desde la dreta, arriba el gol importantissim del Nova d´una vegada per totes, obra del Tigre de Sant Pere, Tomás. Un marcador que donava esperança i ritme al partit. Però la manipulació del col-legiat, per part de la banqueta del Cau, on menys guapo li deien de tot, i la no sanció d´aquest abús, feia que es calentés el partit, i que el Cau anotés el seu tercer gol, que seria el definitiu. Després la provocació dels joves jugadors del Cau, la falta de de seriatat del col-legiat, faria que aquest partit acabés com el Rosari de l´Aurora, amb un calentament excesiu dels jugadors, amb moltes targetes grogres, l´expulsió de Pablo (Nova), i de dos jugadors més del Cau Vilanova. Un partit que podia haver sigut ven maco, però un senyor, s´ha encarregat de cargar-se´l, però així és l´història, i el Nova continua sent el fanalet vermell de la Preferent, amb 0 victories, en 6 jornades de lliga.

Esperem i revindiquem un arbitratge just i sèrio, i esperem també que el bon partit d´avui, dels homes de Jaume Carol, sigui un principi d´un gran futur per el Nova Olivella. Particularment he notat una gran mijora, en els dos ùltims partit, que presenteig que la sort té que cambiar.

No vull oblidar el suport de la nostra afició, que amb orgull puc dir; que en cap moment han perdut el nervís i han increpat als jugadors i l´afició de l´equip contrari. Una afició i un equip que han tingut molt que desitjar, un comportament que mai donaré als meus fills, senyors això és esport, no la guerra, pensem abans de parlar. Un 10 als pocs aficionats del Nova, que han recolçat avui al nostre equip.

AUPA NOVA, AUPA CAMPIONS.

22 comentaris:

  1. 1. Aprèn a escriure en català.
    2. L'actitud de molts jugadors i aficionats del Nova Olivella també ha "tingut molt que desitjar". Tant victimisme no és bo, home!
    3. Molt ben dit, pensa abans de parlar! Potser primer caldria qüestionar la vostra actitud abans de donar grans lliçons.
    4. Assegures que no és la guerra. Què curiós, crec que no sou especialment coneguts pel vostre joc net.

    Sort en la vostra aventura a Preferent!

    ResponElimina
  2. Curiosament la educació dels jugadors de la banqueta del Cau no ha sigut especialment un exemple d´educació, suposo que tindre 18 anys, és molt futut.
    En resposta al senyor del comentari, vull dir: que potser no ser escriure també com ell català, però si no li agradan els comentaris del nostre blog, que no hi entri, i que potser tinc una educació que a molts els hi falta.
    Si aquests senyors dónen exemple d´educació en trec el barret.

    Rafa.

    ResponElimina
  3. Potser vosaltres també no sou gaire coneguts per la vostra educació, per lo qual no vull entrar en una guerra dialectica amb tú. Per de listillos està plè el món, i qui parla té´l´educació de donar la cara, com faig jo. Potser tindriem que donar un 10 a la afició del cau i als seus jugadors? Aquí s´explica la veritat no el victimisme que dius tú. Suposo que la veritat fa mal, perquè sino no hi hauria resposta.

    Rafa. Així tenco la polémica, senyor educat.

    ResponElimina
  4. No sé quién eres tú, yo si. Un jugador del Nova. Però te veo muy interesado en nuestro blog, eso quiere decir que algo buscabas cuando has entrado, y no es buen rollo. Quizás digo yo, que con tu tono, de ipocrita, has querido dar una lección a mi compañero y amigo que lleva con todo el orgullo, nuestro gran blog. Solo decirte que, con ésto que has echo quiero darte las gracias porque le has dado morbo al blog y has demostrado, como eres y a lo que representas. Es un honor para mi, hacerte capullo honorario de nuestro gran blog.
    Un amigo que también os desea un buen camino por preferente.

    Tu amigo que habla castellano.

    ResponElimina
  5. He estat al partit d´avui, soc seguidors del Nova i els comentaris d´aquest que és diu senyor i va de sobrat, m´ha fet molt mal. Sóc un dels que aquest individuo que no don la cara, diu: que no som un exemple. El que he vist a les grades, a sigut una sèrie de seguidors del Cau, que l´únic que han fet en tot el partit a sigut insultar, i una serie de jugadors del Cau (a la banqueta); que també s´han passat tot el partit insultant al sr. amic àrbitre. Potser no serem els mijors del món, però us aseguro que vosltres teniu que apendre molt de nosaltres. Ptoser et sens ofés, perquè ets un d´ells.
    Perdó si tins alguna errada en el meu català, per si té la costum de rectificar a tothom.
    La guerra és questió de dos, no d´un.

    Un seguidor del Nova, amb educació. Linares.

    ResponElimina
  6. Como solia decir el Sr. Dinio; la noche me confunde, y eso creo que le a pasado a éste tal Sr. defensor del Cau y la educació. Le llamaremos Sr. Licenciado en letras catalanas. Pues como iva diciendo... le hablo a usted en castellano para que no me tenga que rectificar....... la afición del Nova, usted dice; que no somos un ejemplo. Pues bien... la verdad que nos importa bien poco lo que usted piense, porque el que desisteresadamente lee éste blog, no creo que opine lo mismo que usted. Porque si algo tenemos y nos sobra es educación, porque aunque ésto sea un pueblo, el nivel de nuestra imigración supera en creces la de su capital. Y cuando uno tiene las narices de escribir algo, no se esconde detrás de las faldas de su madre, amigo de la educación.
    Yo solo, he podido ver hoy, una aptitud penosa de unos jugadores y unos seguidores, que quizás no eran los nuestros, haga usted autoconciencia, y piense antes de hablar de ejemplos. Le aseguro, que me gusta el fútbol sala, llevo muchos años siguiendo a éste equipo, y su valoración no es la acertada sobre un grupo, que tiene un 10 en las gradas y otro en el campo. Y que quizás le doblo la edad para saber lo que es educación, nunca he faltado el respeto a nadie, solo me dedico a animar a mi equipo, y si es necesario juzgarlo por algo mal que hallan echo, lo hago sin tapujos. Lo que si digo; es que nadie como usted me va a enseñar, a estas alturas, lo que es educación, quizás quien se pica ajos come.
    Un seguidor que se siente honrado de ser del Nova Olivella. Més que un club, recuerde Sr. Sección de fútbol sala, de btt, y a nivel social, quizás mucho más de lo que usted representa, que con sus palabras instigadoras no es nada.

    Un saludo, cortesmente. Manuel.

    ResponElimina
  7. Sempre em respectat a tots els equips, i mai em parlat malament de ningú, crec que la teva conciéncia avui buscava alguna cosa, potser perquè tenia un setit de culpavilitat, perquè no et conec d´altres vegades. Però potser ens has fet un gran favor, has obert una polémica, que potser us farà més mal a vosaltres que a nosaltres, perquè sereu els primers en el nostre rànking gent perfecte, i potser em obert una relació que durará molt de temps. Igual voleu protagonisme al nostre blog, però això no es tant fàcil, us ho tindreu que guanyar. No sé si la vostra entitat no té el protagonisme que té la nostre.........
    El que sé, que nosaltres ens sentim orgullosos del que som, no sé si tú que tens la potestat de donar exemple, et sens orgullos del que ets o el que representes.

    Bona sort a la lliga, amic.

    ResponElimina
  8. Amb les fotos que surten del partit d´avui, jo crec que ja hem fet una mica de propaganda del club amb el que em jugat, no feia falta els comentaris d´aquest sr. X que diu tenir tanta educació. Potser falten les fotos dels seguidors i banqueta d´aquest sr. equip, inclós el seu comportament d´avui! No us poseu nerviosos, que la próxima vegada, sortiran. I així podreu donar exemple, com afició i equip.

    Els que volen tindre bon camí, es van a fer el camí de Santiago, no el de Vilanova.

    ResponElimina
  9. Primer de tot que jo sàpiga he parlat a títol individual i sense fer cap referència a l'entitat del Cau igual que no he qüestionat l'entitat del Nova Olivella. En cap moment he criticat ni l'entitat ni tot allò que fa, simplement he qüestionat el comportament dels seus jugadors igual que s'ha qüestionat l'educació dels del Cau. Per tant no intentis obrir un conflicte on no hi és.

    En segon lloc, crec que el meu comentari ha anat amb el mateix to que alguna de les parts de la publicació inicial "un equip que han tingut molt que desitjar, un comportament que mai donaré als meus fills". Si bé tu pots dubtar del comportament d'un equip o d'uns seguidors, entendras que jo pugui dubtar del vostre, no? És probable que no ho hagi expressat correctament, no t'ho nego, però no crec que hagi estat suficient per rebre desqüalificacions com "hipocrita" o "capullo". Si aquesta és la forma de contrastar opinions d'alguns, sincerament deixen molt que desitjar.

    Si bé reconec que algunes conductes de jugadors i aficionats del Cau han estat incorrectes, i així faig l'autocrítica que demaneu, les vostres no han estat tampoc exemplars, no fotem. No dubtu de la vostra educació, simlement intento donar a la llum comportaments que no han estat prou correctes.

    I bé, si contradir el relat i respondre a unes paraules que van dirigides directament contra judagors i aficionats del Cau ho interpreteu com un afany de protagonisme crec que aneu bastant equivocats. En fi, qui sàpiga rebre una crítica de tant en tant encantat, qui escupi insults i amenaces és el seu problema, no el meu. Crec que he intentat justificar el meu comentari.

    Atentament,
    "el capullo honorario de nuestro gran blog"

    ResponElimina
  10. Sento molt aquest comentaris no apropiats dels meus companys i jo, però també tens que entendre que has tocat un tema que famolt mal. Has possat en dubte el comportament d´uns seguidors, que quedi clar que parlem del partit d´ahir, no parlem de l´any passat, ni del mes passat, etc.... Jo només he volgut dir; que en el partitt d´ahir el comportament dels seguidors i jugadors de la banqueta del Cau, no va ser el comportament crec el mijor. Quan parlem d´autocritica, parlem de ser sincers, i et puc dir; que els quatre seguidors que hi havia del Nova, dues son les de les fotos, son una noia jove, dos dones grans i un senyor gran, són les persones més respectuoses que van haver abans de ahir a les grades. Respecte als comentaris de despreci a la meva persona, sobre el tema del català.. no et preocupis, procuraré passar el corrector i escriure el millor posible, `t´aseguro que la meva mareés de Manresa i el meu pare de Martorell, catalans de pura cepa. No és pot anar per la vida així, i menys quan entres a casa d´un altre. Que consti que el meu comentari només ve dirigit al partit de diumenge. Si el que volem es justificar el passat amb el present anem per mal camí. El victimisme es pels cobarts, i t´aseguro que al Nova serem moltes coses, però no cobarts. Et repeteixo, que et demano disculpes per els insults, però també et dic, que quan una persona posa el dit a la llaga, la gent es difícil que no s´encengui, i molta d´aquesta gent s´ha sntit insultada per els teus comentaris.Son gent que a rebut un desqualicatiu i potser no estaven ni al pavelló. Els comentaris a mi, el aguanto, perquè la meva feina és escriure aquest blog i a vegades tinc que ser dur amb la crítica. He criticat desde l´alcalde del nostre poble, fins a diferents aconteixements, però per aixó serveix el periodisme, amic. Per mi s´acabat la polémica, i us desitjo bona sort de tot cor.

    Rafa.

    ResponElimina
  11. Hola bona nit a tothom, el primer que tinc que dir, es que jo tampoc se escriure molt be el catala, aixi que SR. Licenciado, perdoni, pero es de molt valor i esforç intentar parlar i escriure en el idioma oficial del poble catala i per aixo hem de agrair al sr. Rafa l'esforç que fa cada cap de setmana en escriure en aquest blog. Un blog per a tothom.

    Tampoco se escribir muy bien el castellano sr. licenciado, pero como bien sabe en Cataluña los estudios se cirsan en dos idiomas y seguramente hablando verbalmente tenga menos faltas que muchos otros con carrera.

    Quiero disculpar a Rafa, aunque ya es mayor y se defiende el, pero comoel blog es todos y para todos,creo que si ha utilizado algun termino que pueda no ser de su agrado.

    Se han mirado bien el acta, yo si, perdimos en goles no en tarjetas. Que limpios son sus jugadores sobre todo cuando hablan en catalan dentro del campo, ya que nos tuvimos que comer una BUTIFARRA de uno de su jugadores al igual uno de sus hijos, no se, pero eso molesta, asi que no le extrañe que se subiera de tono un poco el partido.

    Al final, lo importante es que todo quedo en el campo, entre jugadores, pero usted que es tan educado entra a un blog de pueblo a meter cizaña.

    Aixo si que es educacio per als seus. Els hi desitjo la mateixa sort, pero espero ja amb gran revenja elpartit de tornada.

    El Nº 3 del Nova.

    ResponElimina
  12. Tot aixó es bastant divertit, sóc l'oscar.
    Jo vaig jugar la primera part i desde el terreny de joc no vaig veure cap diferència amb qualsevol altre partit, també amb l' actitud de l'arbitre que jo diria que va xiular bastant bé, teniu en compte que vam acabar 1-0.
    La segona part ja es una altre cosa. Segons m' han dit seguidors i asistents al pabelló l' afició del Cau es va explaiar, però com davant l' actitud d' una afició, l'únic en prendre mesures podria ser l' organització de la lliga i sabem que alguna vegada ja ho ha fet, en aquest tema no tinc res ha dir, però amb l' actitud dels joves jugadors desde la banqueta si que es pot dir que ha estat d'una poca vergonya important sense més consequència que la pasivitat del sñ. arbitre que supossem que en algún altre cas ha actuat amb mes imparcialitat. No obstant, crec que no hem de donar més importancia de la que té i continuar pel nostre camí.

    ResponElimina
  13. lo k ami me hgace gracia amigito licenciado i capullo es la aficion del cau , señoras mayores aciendo peinetas a la chica joven de nuestra aficion ( mi novia) nos ekien eres i me da iwal , señora de 50 o 60 años aciendo una peineta? eso es educacion? porfavor.... se realista i deja de decir estupidezes...lo k paso en el kampo paso y punto ahi keda ubieron palos i targetas por los dos lados kada ekipo tira i se siente victima de lo sufrido..... pero solo te digo k esa señora mayor kuando ace eso a mi novia si yo la veo... esa señora le enseñare lo k es educacion...y si viene el marido mas d elo mismo... ami me kosieron a palos, tengo un esginze de grado 3 en el tobillo izkierdo kon hematoma , nose si sabras lo k es , tmb tengo un morado en la rodilla derexa...y eso no lo tenia antes de jugar....pero bueno..son kosas del futbol...lo k no me da la gana es k una señora mayorcita ya kreo yo....vaya provocando.... y si kieres saber kien soy , soy el 9 del nova , tmb te digo k se escribir mejor , pero tmpoko kreo k merexca la pena alegrarte la vista , no tengo nada kontra ti ni kontra el cau , pero pido k la grada tenga respeto , nada mas , lo k pasa en el kampo ahi se keda. suerte y hasta la vuelta.

    ResponElimina
  14. te pido disculpas si te sientes ofendido , pero me altera mucho oir estas cosas o que lo paguen con gente que quiero mientras no tienen culpa ( 9 del nova )

    ResponElimina
  15. Buenas, leyendo todo lo que se está escribiendo y con ánimo de ser lo más imparcial posible, habiendo estado en vivo durante el partido, solo cabe opinar que tanta impetuosidad o tensión en una liga como esta es para que equipos con gente tan joven como puede ser este del cau se planteara ir a competiciones más adecuadas para jovenes tan competitivos y con una hinchada tan energica. Que hacen estos chavalotes jugando una liga privada contra papis y señores que trabajan los lunes. Queda así patente la impotencia que puedan sentir algun equipo de chavales de 17 años no poder ganar con olgura a unos pobres señores algunos de los cuales ya tienen hijos con esa misma edad...

    ResponElimina
  16. Buenas tardes;
    Puedo decir; que estuve en directo en el partido del Nova contra el Cau, viví en directo y con impotencia, un acto chulesco del árbitro al que al Nova nos tiene acostumbrados éste sr., si se le puede decir así. Mi compañero Pablo, en la media parte se fue a comentar una jugada de la primera parte con dicho sr., y como es de costumbre en éste individuo, parece que nos la tiene bien jurada, su chuleria de costumbre la pagó con él y fue amenazado por el sr. de ser expulsado, en la segunda parte así fue. El banquillo del Cau, aún ganando se encargaron de ponerlo a parrir, con todo tipo de insultos, y incomprensiblemente no fue sancionado ni uno. Mientras en el banquillo del Cau soltaban berreantes insultos, el sr. B, se soltaba pequeñas risitas con los que si estaban en el terreno de juego. A mi me suena eso confianza y cariño. Mientras un grupo de también berreantes señores y señoras, si se les puede llamar así, del público, también hacian coro con sus jugadores del banquillo. Parece la noche de Halloween, por el terrorífico comportamiento de la pleve, però así fue... dice el narrador.... Como he leido en un comentario anterior, creo que ésta liga no es para vosotros, yo conozco una perfecta en Sant Cosme, donde se os comerian con patatas, però tendriais el placer de berrear.
    Un saludo, sr. como se llame.
    La vida da muchos palos, y con 18 años, aún no se han saboreado.
    Un enorme 10 a la afición del Nova, y como no, otro más grande, un 11, a los jugadores de Nova, a su presi, y a su mister Jaume Carol.

    Del SR. M.

    ResponElimina
  17. Número 9 del nova, no, realment no m’importa saber qui ets, simplement m’ha servit per poder-te citar i contrarestar la teva opinió. Desconec lo de la senyora de 60 anys fen la peineta o el que sigues, torno a repetir, un gest molt lleig, però que no he justificat en cap moment. Igual que desconec també alguns dels gestos o paraules propiciades pels aficionats del Nova, probablement també fora de lloc. I sí, sé el que és un esquinç de 3r grau, i dubtu que si és de 3r grau te l’haguessis fet durant el partit ja que comporta un trencament total dels lligaments i unes 4 mesos fora dels terrenys de joc. Deus voler dir de 1r grau. I no, no m’he sentit ofès perquè t’entenc, entén-me tu també a mi quan potser m’he alterat quan he llegit que “un equip que han tingut molt que desitjar, un comportament que mai donaré als meus fills, senyors això és esport, no la guerra” .
    Al comentari de després realment no l’entenc. Que jo sàpiga l’esport no professional no entén d’edat i entenc que en aquesta lliga no hi ha d’haver d’haver pas una limitació d’edat. Igual que tu potser trobes fora de lloc a nois de 17 anys, potser jo trobo fora de lloc homes de 45, però justament és aquesta una de les gràcies de la lliga (experiència contra joventut)
    I a l’últim ja no el contesto perquè crec que amb tot el que he dit fins ara crec haver-lo contestat. És qüestió de des de quins ulls es vegin les coses. Però això sí que et diré, crec que no és correcte qüestionar si aquesta lliga és o no per xavals de 17 anys, ja que jo, com he dit abans, puc qüestionar que sigui l’adient per homes de 45 i també et podria recomanar unes quantes lligues de “veterans”, però com que crec que en la diversitat es troba la gràcia, no ho he fet pas.

    Espero haver tancat aquest profitós debat!

    ResponElimina
  18. querido amigo , tengo un esginze de grado 3 con hematoma interno i esginze de grado uno en la parte externa , son dos esginzes en el mismo tobillo , y si , me lo icieron en el partido , y nose cuantos meses seran de baja pero yo no quieor baja , juego kon dolor i segire jugando me da iwal komo este el tobillo , estoy seguro d ela lseion que tengo pork me lo a dixo el fisio , me da iwal si esta liga es de veteranos o de jovenes , lo que si se es k no se juzga iwal una entrada de un señor de 35 k si la hace un ninio de 17 ..i eso tmb lo sabras tu y espero que kompratas lo que akabo de decir.... lo k si k digo es k ninios de 17 años tambien saben dar....yo soy una clara victima de que asi es.... de hecho yo me enkare kon el numero del cau y se calmo ensegida , no iva a pegarle ni muxo menso pork esto es futbol , pero si le baje los umos de golpe , kon mi lesion no pretendo kejarme , pork komo ya dije esto es futbol un dia me dan i otro dia doy yo.... pero me kejo de k no se juzge iwal la entrada de un ninio k la de un veterano , k la aficion de 50 o 60 años aga esos gestos , yo no se k dijo la aficion d emi ekipo ....si se lo k dijo mi novia , pk se komo es ...i tal komo estaba se k no dijo nada...solo dijo k poka verguenza tienes aciendo ese gesto nada mas.... lo se , pork enfadada ella ? con la mala lexe k tiene ya staria tirandose de los pelos kon alguna k otra aficionada vuestra...pro eso se k komento poko....( te repito k nose k dijieron las demas ) es mas la señora de 50 o 60 años kuando yo me enkare kon el xiko del cau puso una pierna en la vaya para saltar...o eso man dixo....onde me va....pobre señora....la subo a la grada namas baje..... por eso te digo k no me kejo d emi lesion solo te lo komento para k sepais k unos de 17 pueden pegar iwal o mas fuerte k uno de 35 i no se juzga iwal nada mas , no kiero entrar en mas debate ni krear enemistades , suerte i hasta la vuelta.
    9 del nova.

    ResponElimina
  19. (aquest comentari anava abans de l'últim que he publicat)

    Intentaré respondre a tot el que s’ha dit. Perdona si el que vaig posar al primer comentari respecte al català ha estat ofensiu, no era la meva intenció ni molt menys. No sóc jo ningú per dubtar de la teva voluntat o convicció per escriure en català, tant sols feia una proposta per millorar-ho. I bé, realment de poc ha d’importar ser català de pura cepa com dius o no, això és el de menys. És evident que un punt de vista objectiu sobre el partit no el té ningú, igual que ni vosaltres ni nosaltres, cap dels dos, tenim la veritat absoluta del que va passar. Amb els meus comentaris tant sols volia aportar la meva visió PERSONAL, i repeteixo lo de personal perquè no se m’identifiqui ni amb l’entitat, ni amb el grup de jugadors ni els aficionats. I aquesta opinió és, com ja he dit abans, que si bé l’actitud dels jugadors del cau no va ser la correcta, en algunes ocasions les del Nova olivella tampoc. És ben cert que quan poses el dia a la llaga és difícil que la gent no s’encengui, justament per això ve el meu primer comentari responent a algunes frases de la publicació inicial sobre el partit.
    I bé, no sé a què ve lo de Sr. Licenciado, no cal ser llicenciat per saber escriure en català (en elusió als que m’ho diuen). I el 3 del Nova, no he posat en dubte, repeteixo, la voluntat d’escriure en català del Sr Rafa. I bé, contràriament al que tu dius i que jo recordi, a Catalunya la llengua vehicular de l’ensenyament és el català, no hi ha una dualitat entre castellà i català. Però bé, aquest no crec que sigui un tema a comentar en aquest blog. I bé, si la meva intenció no és justificar al jugador que va fer la “butifarra”, que és un gest lleig i innecessari, no estaria de més analitzar perquè aquell jugador va fer en aquell moment aquell gest i els motius que el varen impulsar a fer-ho. Si bé per mi mai té justificació, caldria saber què ho va propiciar. I no ho sé, però la meva intenció era generar debat sobre el que va passar durant el partir i aportar un punt de vista alternatiu, per anar a fotre “cizaña” m’ho estalvio, que és perdre el temps.
    Òscar, si bé et puc dir que alguna actitud a la banqueta del Cau no va ser la correcta (no sé si propiciada per la disconformitat amb l’àrbitre o la duresa del partit) t’oblides de comentar alguna actitud en el cas de l’altra banqueta que tampoc va ser correcte (no ho recordo però crec que cap comentari n’ha fet autocrítica). Tot i això el que no et puc comentar és l’actitud de la que consideres afició del cau. Si bé crec que la gent és lliure d’expressar la seva opinió lliurement (i per això estic escrivint ara mateix en aquest blog) sempre que no es falti el respecte, no crec que sigui just que l’afició del cau es critiqui globalment per certes persones que anaves amb ganes de buscar brega quan s’ha demostrat sobradament que no és ni molt menys una afició problemàtica.

    ResponElimina
  20. I número 9, em sap greu si t'ho vas fer al partit, no me'n vai adonar que ningú s'hagués fet mal. I wenu, no he dit en cap moment que no fotessin igual uns nois de 17 anys ke uns de 35, i justament per aixo no m'agradaria que hi haguessin dues lligues en funció de l'edat. I no ho sé, crec ke es jutja igual l'entrada tant si ets jove com gran, pero no sé, és opinió personal. I enemistats cap, almenys pel que fa a la meva part! I si ho ha pogut semblar no és pas el cas!
    Sort i recupera't

    ResponElimina
  21. gracies i molta sort!!!! enemistad pel meu costat tampoc!!!! sort .
    9 del nova.

    ResponElimina
  22. Crec que al final em tret alguna cosa de bo, aquests dies, entre l`afició i els jugadors del Nova i el Cau, de bo. Tothom a dit la seva, del que va veure i pensa, i el debat a arribat a un final maco. Sort als dos equips a la lliga, i sobretot respectem l´esport.
    Rafa.

    ResponElimina