dilluns, 14 de novembre del 2011

LA COPA A DURAT VEN POC. ELS PÈNALS VAN SENTENCIAR AL NOVA OLIVELLA. DERBI A LA LLIGA.

Aquest diumenge a les 9h del matí, a la pista interior de las Casernes, el Nova començava la seva participació al torneig del cao, la Copa. El seu primer escull era l ´èquip de primera divisió del Bar Nou Grial (vell conegut de la temporada pasada a preferent, antic Naranja Mecánica). A priori un èquip inferior al Nova. Però a la pista, es va tornar a veure que el Nova, no veu el final del túnel, per arribar a poder trovar-se amb la seva primera victoria. Aquesta vegada els pènals, van acabar amb l´ànim dels jugadors, que tot moment van dominar el partit. Un partit que va finalitzar amb un empat a 3. Gols que van fer Lonny, Oscar i Pablo. Als pènals, Pablo va fallar la pena máxima, i el jugador del Bar Nou Grial va batir a Pedro. S´acaba la copa pel Nova, i tornem a la realitat, la lliga.

El pròxim test; la 7ª Jornada de lliga amb derbi inclós, CD.Olivella- Nova Olivella, a les 21H, dissabte 19 de novembre, pista interior de las Casernes.

Un derbi, on tenim al CD.Olivella, situat per adalt de la taula, i un Nova cúer. Però en aquest derbis mai saps qui és el xai, i qui el llop. L´any passat el Nova va salvar la categoria, en l´ùltim partit, enfront al seu màxim rival del poble, per què no un altre victoria, que seria la primera a la lliga?. Un CD.Olivella, amb el seu presi, Antonio al capdavant de l´entitat, l´altre Antonio de míster (fitxat de l´antic BarSportOlivella), mitja plantilla de l´any passat, i l´altre part, jugadors; com el porter Dani, o jugadors de camp, com; Claudio, Sergio, etc...també del ex-BarsportsOlivella). Un èquip fet amb veterans i joves, ràpids, amb bon toque de pilota, golejador, i que rep pocs gols, un èquip a tenir molt en compte per pujar a divisió d´honor.
El punt feble d´aquest èquip: Les ganes del Nova per demostrar que no és real la seva posició a la lliga, les ganes que tenim cada any al CD. Olivella, les ganes de donar la primera alegria a la nostre afició, les ganes de dir: fins aquí em arribat...

CRIDA A L´AFICIÓ DISSABTE QUE VE A LES 21H, NESESITEM EL VOSTRE ALÉ A LES GRADES DE LES CASERNES.

QUI MARCARÁ....... Lonny, Tomás, Javi Basart, Javi Bernabé, Juan, Pedro, Oscar, Jorge, Stephen.......................
S´espera un partit força entretingut, i amb molts gols.............

AUPA NOVA OLIVELLA, CAMPIÓ.... Ja s´escalfa l´ambient del DERBI...........a la grada, al poble, i als jugadors...........................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada