dimarts, 1 de novembre del 2011

CAVALGATA DE HALLOWEEN 2011, TOT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.






























Ahir, dilluns 31 d´octubre arribava a Olivella, la nit més terrorífica de l´any, la Nit de Halloween. Una nit on el Nova Olivella, feia contribui a tota la població a la Cavalgata que cada any organitza pels carrers d´Olivella, de Halloween. Aquest any el recorregut era diferent d´altres anys; la sortida a les 18h desde el parking de Mas Milà, un recorregut que es faria integrament per l´urbanització de Mas Milà. Que pasaria per davant de la guarderia, Col-legi el Morsell i cases del darrera, Bar Rosi, Ferreteria Coremad.... davant de correus, i que acabaria altre vegada al mateix parking, on seguidament a les 21h, el nostres amics de radio Olivella, montaven una festa al local de la Crivellera, per recaudar fons per una nova emisora de radio.


Va ser tot un èxit de participació, a tope el camió d´Oscar, a tope la carrossa de l´arbre de Kiko, a tope la música de Valentino, a tope de gent que veia i animava al veure passar la cavalgata, i a tope de gent que anava al darrera de totta l´animació. Tothom disfrasat de terror, i tots els nanos amb carmels a les butxaques... una nit per no oblidar.




Volem donar les gràcies: A tota la gent que a contribuit a que aquesta nit sigui màgica (tant animadors, com als responsables del montatge i col-laboració), als nostres patrocinadors....., al Bar Rosi dintre d´ells (que dóna el màxim cada any, oferint, sucs, xocolata, pastes, ect...), als nostres vigilants (que van contribuir en la seguretat del recorregut) i als nois de la ràdio Olivella.

Nova Olivella, amb el Halloween.......

Tothom que tingui fotos del dia de la Cavalgata de Halloween, les pot enviar al correu del Nova Olivella...... novaolivella@gmail.com . Gràcies.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada