divendres, 26 d’octubre del 2012

2ª JONADA DE LLIGA, I NOU EMPAT.

2ª Jornada de lliga..... un partit on el Nova visitaba el feudo de l´Atlético Maetilico, al Anexe 1, a les 22H. Un partit que a priori, després d´una primera jornada on els dos èquips havien sumats empats, s´esperaba un partit molt igualat. Desde el minut 1, el Nova va buscar la seva primera victoria a la lliga, i el nostre Paco, va adelantar als homes de Rafa Linares al marcador...... però sense temps i amb molta sort... sense fer res, de fort xut, desde on Jesús va perdre la sabatilla, arribava l´empat, injust, pel joc desplegat i la gana d´un Nova Olivella sense sort. Però, Paco tornaria de nou, amb una falta precisa desde fora l´àrea, per tota l´esquadra dreta.....abans Roger lesionat deixaria el camp i el sustituiria el debutant Sergio "Aire". Però la mala sort que persegueix a aquest èquip tornaria a fer que fos injust el resultat, 2-2, i arribaria la mitja part. Una primera part que va passar factura a l´èquip de Rafa Linares, amb una lesió, i amb un èquip desmoralitzat després del resultat no compensat pel esforç. Pedro (port); Àlex, Jaume (Jonay), Roger (Sergio);Óscar, Paco; Steve (Javi).... Un començament de la segona part on el Nova li va costar molt tornar a conectar....i poc després va pagar amb una moneda molt cara, tots els errors de cara a gol de la primera part.... i així arribava el gol de l´èquip local... 3-2. Rafa, va posar les piles als seus homes, i a falta de 5 minuts pel final, Steve, després d´un barullo dintre de l´àrea del Atlético, marca de fort xut, l´empat justissim.... Uns ùltims minuts on el Nova es va tirar a l´atac i va poder ampliar el marcador, però el anelat gol no va arribar.... Un empat més, i ja sumem 2 puntets.... Ara descans fins al 7 de novembre, la 4ª Jornada lliga... Recordeu, que la 3ª Jornada a sigut ajornada pel Nova Olivella amb el Baldufes, pel tema de la Cavalgata de Halloween. Pujem una posició, a la 7ª, i seguim esperant amb emoció la primera victoria, que creiem que no tardarà gaire en arribar, perquè el joc és cada dia que passa mijor, i es comença a notar un tiqui-taca que agrada, arribarà estem segurs......De moment lesw lesions, han fet que el míster no hagi pogut comtar amb tota la plantilla a cap partit, però tot arribarà.... Baixes importants.... Javini, Juan, Roger....... I Félix que li falta debutar......

RECORDEU: Que el dimarts que ve, 30 d´octubre, serà l´ùltima vegada que entrenarem aquest dia, a partir del 9 de novembre, els divendres de 20h a 22h. S´adesidit fer això, després de valorar les moltes lesions i després d´un estudi de l´èquip técnic, on em observat com baixa el rendiment als partits de dimécres, si vas a tope els dimarts. A tope els dimécres i a tope els divendres, amb un descans important entre els dos dies...

Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.