dimecres, 3 d’octubre del 2012

EL NOVA ES POSA EN MARXA. PRIMER PARTIT DE PRE-TEMPORADA.

Aquest dimarts 2 d´octubre, a les 20H, el Nova Olivella fútbol 7, es posaba en marxa, en una pre-temporada que arriba tard, però amb dues setmanes encara de marge, abans del començament del campionat de lliga. (Lliga Comarcal Vilanova Fútbol 7). Calentament suau, primer dia de bon rotllo, de salutacions i presentacions dels nous fixatjes, com Javini, Àlex, Javi, Paco, etc..... Un entrenament, que en principi, com s´ha pactat amb el departament d´esports de l´ajuntament d´Olivella, el Nova ocuparà només la meitat del camp, compartint així l´altre amb els veterans de l´Olivella. Dia d´esbarjo, amb partit amistós de fútbol 11, contra els veterans. Un partit amb molt bones sensacions, de cada a la lliga, que comença dintre de dues setmanes, dia 17 d´octubre. A l´èquip contrari, cares conegudes, com el nostre ex-company de plantilla, Basati. Partit de bon rotllo, però com és normal competitiu. "Javini" un dels nous fitxatjes, com a devanter, 5 gols. Sorpresa molt grata. Una alineació del Nova on: Jonay (a la porteria), Javi (lateral esquerre), Centrals: Jaume y Àlex, i Roger (lateral dret); Mitg-campista esquerra: Juan, centre: Òscar i Paco (removent i tallant el joc); mitg-campista dret: Carlinhos; i com a homes devanters; Rafa i Javini. Una primera part, amb moltes oportunitats del Nova, presió total dels devanters a la defensa contraria, propiciant molts errors dels veterans, moltes oportunitats d´acabà el resultat en escándol, i molt nerviosisme en la defensa de l´èquip contrari.Mitja part, Nova 4-Vetrans 0. Gols de Javini. I una segona part, on el Nova troba la falta d´entrenaments i al baixar el ritme es troba amb dos gols en contra, un de pènal, polèmic,  i altre de comtratac, i dos més a favor, un més de Javini. 6-2. Resultat final.
Molt bones sensacions, molt filing entre els jugadors asistents, molt bon físic de l´èquip.... en total, proba superada, i quatre rialles que sempre fan falta.
Divendres entrenament a les 20H, per continuar la preparació....... A falta de Stephen (malalt dimarts), Pedro i Félix (treballant)... un 10 a tots..... Ara seguir treballant.......
Els dos pròxims divendres serviran de pre-temporada abans de la lliga. Quan començi la lliga, només s´entrenarà els dimarts de 20 a 22H. I es jugarà els dimécres a Vilanova, al horari que marqui el calendari.

S´obre a nivell intern de la secció de fútbol del Nova, el wash.up Nova Olivella... on es posarà al dia als jugadors de la plantilla i resta de l´èquip técnic dels aconteixaments d´aquesta secció. (horaris partits, entrenaments, etc...).

Sort Nova.


Nova Olivella, amb l´esport de la pilota.

Recordeu: que el dia 30 d´octubre, el Nova organitza la Cavalgata de Halloween, com cada any. Es demana la colaboració de tothom qui vulgui participar.... Esperem superarnos a nosaltres mateixos.....Us anirem informant......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada