divendres, 19 d’octubre del 2012

EL NOVA DEIXA ESCAPAR 2 PUNTS EN ELS ÙLTIMS SEGONS DEL PARTIT. NOVA OLIVELLA 1- ENERGIA COMITE PRYSMIAN 1.

Aquest dimécres passat, 17 d´octubre, a les 22´30H, al Estadi del Vilanova (Estadi 2), començava una nova aventura pel Nova Olivella. El seu primer partit a la Lliga Comarcal de Vilanova de fútbol 7. Una secció amb molltes cares noves com; Paco, Àlex, Javi, Javini, Roger (lesionat), etc... i amb vells coneguts de la plantilla de l´any passat, com; Oscar, Juan, Jaume, Stephen, Pedro (malalt), Félix (feina), Jonay.... Un èquip que encara li falta conjunció, calma en el joc, saber on té que estar cadascú al terreny de joc, però que amb sorpresa del míster... van donar la cara, i si la sort els hagues acompanyat, haurien guanyat de golejada.
El partit començava a les 22´30H, amb l´incercesa de saber com ens sortiria lo de jugar a fútbol 7, i quin joc desemboluparia l´èquip contrari.... Començariem amb molts nervis, lògic d´un principiant, amb massa precipitació per enllestir el resultat ven aviat. Amb 7 homes d´inici: Jonay (porteria); a la dreta en defensa, Àlex; Jaume, en el centre; i Juan, a la esquerre, i una segona linea en el centre del camp, amb; Oscar com a distribuidor de joc; Paco, com a recuperador de pilotes, i un Javini incansable en punta, com a davanter centre. Més tard, també entrarien Stephen i Javi. Només començar, als pocs minuts, l´èquip visitant (Energia Comite Prysmian), disposaria de la seva mijor oportunitat de gol de tot el partit, bombejat la pilota per sobre de Jonay, després d´un contraatac, i treient un jugador del Nova a la linea de gol, el que hauria sigut el primer gol de l´èquip contrari. Però el golejador, Javini, poc després,amb un fort cop de cap, al minut 14", posaria per davant a l´èquip local, el Nova. 1-0. El mateix jugador, dos minuts després, 16", tornaria a dispossar d´un altre clara oportunitat, que estaria apunt de convertir-se en el 2 a 0, però que no entraria. El Nova seguia trobant-se incomode al camp, el joc no circulava per Oscar i Paco, i pilotes de la linea defensiva a Javini, es perdien una i altre vegada......Abans del descans entrarien homes de refresc, com Stephen i Javi, el primer a la linea defensiva, substituint Juan, i el segon a l´atacant, substituint Oscar....Amb aquest marcador tant perillós s´arribaria a la mitja part, després de 25 minuts estranys...Una segona Part que començaria amb; Jonay; Alex, Paco i Stephen; i una linea atacant amb; Javini, Oscar i Javi..... No tardaria gaire, Stephen en treure de contraatac la primera oportunitat del Nova, però incomprensiblement, en el 1 a 1, no va saber definir.... Poc després Javini també es queda sol, després d´una bona pasada de Javi, però la pilota va als nùvols..... massa estava perdonant el Nova, tenia que arribar la golejada..... el domini ara si, era total. Fort xut de Paco que no entra... i poc després lóportunitat del partit...traveser i pal,  després d´un fort xut de Steve, i amb la cara de decepció dels jugadors del Nova, tampoc entra..... Quasi a les acavalles del partit, Jaume cau lesionat, després d´una forta entrada d´un contrari... Aquest temps perdut, marcarà el resultat del partit... Jaume es retirat amb forts dolors... i l´arbitre anyadeix 3 minuts.... El Nova es tira enrere, per mantenir el molt bon resultat... i l´Energia amb molta fortuna, en el 53", acaba marcant l´empat de cap, superant a Jonay per alt. La desgràcia continua......... Un Nova content pel bon joc de la segona part, però amb l´impresió de no haver fet be la feina, i haber perdut tontament 2 punts.