dilluns, 8 d’octubre del 2012

SEMBLA QUE EL 2º TROFEIG NOVA OLIVELLA DE FÚTBOL 7, JA TÉ EL SEU SEGON PARTICIPANT. ANUL-LAT PARTIT AMISTÓS PER DEMÀ.

Sembla ser, que el 2º Trofeig Nova Olivella de Fútbol 7, ja comença a agafar forma. Ja tenim el segon èquip  que participarà al torneig del dia 21 d´octubre, Nova Olivella. Sabem; que ve de Barcelona, que la seva plantilla està composada per jugadors de l´Hospitalet, Cornellà i de la capital. Que el seu capi, és el fill del nostre gran amic i company Juan, i que el seu nom es; Taboo Bcn (Taboo Barcelona). Altres èquips havien sonat pel prestigios trofeig d´Olivella de fútbol 7 (Baldufes de Vilanova (2ªDiv.B Lliga de Fútbol 7 de Vilanova), Veterans de Sant Pere de Ribes, Masia d´en Frederic (Lliga Ciutat de Vilanova F.S.), L´Escola Hristo Stoichkov de Vilafranca, etc...), però al final a estat l´èquip de Barcelona del Taboo. Encara no està enllastida la feina, seria bo, trobar un altre competidor de nivell. El club podria decidir entre els Veterans d´Olivella o un èquip també de veterans de Sitges, els quals està avui reunit el nostre company, Félix. Sino surt be, anirem a picar a altres portes....
Sembla que aquest any, tornarem a tindre trofeigs de l´artista de l´èquip, Oscar Madera, que l´any passat es va lluir amb tres escultures impresionants... A veure amb que ens sorpren aquest any!
Recordeu: Que a la primera edició d´aquesta festa, el Nova es va emportar el primer lloc, després de guanyar els dos partits del triangular enfront d´un èquip de Vilafranca i un altre de Barcelona, en format fútbol sala (Gantxo). Amb aquests dos triomfs va emportar-se també, el trofeig de máxim realitzador (pichichi) i el de porter menys golejat (Zamora). Aquest any, en format fútbol 7, un món nou pel Nova, no volen ser menys i anar altre vegada per la victoria. Finalment, la festa acabarà amb un petit "picoteo" per tots els asistents. No us ho perdeu, la festa del Nova!

Aquesta setmana intentarem presentar els nous trofeigs, i deixar enllestit el cartell de la festa.

Fins que arribi, demà entrenament a les 20H.

ANUL-LAT EL PARTIT AMISTÓS D´AQUEST DIMARTS.....

Nova Olivella f.S, amb l´esport de la pilota.

1 comentari: