diumenge, 21 d’octubre del 2012

L´ÈQUIP DE BARCELONA DEL TABOO, S´EMPORTA LA SEGONA EDICIÓ DEL TROFEIG. NOVA 2º I F.S.SANTS 3ª POSICIÓ.



















Avui es jugaba la segona edició d´un gran trofeig, el 2º Trofeig Nova Olivella, però aquest any amb un gran
cambi, en format fútbol 7. UN dia que començaba molt plujos, l´incercesa del torneig quan a les 9h del matí queia una forta pluja, feia rumiar als organitzadors de anul-lar definitivament el trofeig. Però els èquips contraris, ja havien sortit desde els seus punts de partida (Barcelona) i un cambi repentí al temps, han fet que el triángular es pogues disputar. Nova Olivella- Taboo Bcn- F.S. Sants. Un arbitre de taula (Rafa) i com arbitre principal al camp (Maite), després d´un sorteig quedaba així el torneig: Nova Olivella -Taboo Bcn, Perdedor del primer partit- F.S. Sants i Guanyador del primer partit- F.S. Sants.
Començaba amb una mica de retard el Nova- Taboo......10´11.....Un partit molt competit i amb multissim nivell dels dos èquips futbulisticament parlant...... una primera part amb un resultat amb 2-1.(gols: de Paco i Stephen pel Nova, i Marcos pel Taboo). El Nova guanyaba el parcial, però Rafa el míster no ho veia gaire clar..... segona part...... el temps es mantenia amb clars, amb estones de sol.....una segona part que remataria al Nova en els 5 ùltims minuts, on el moment psicológic va passar factura i va remuntar el Taboo.(Gols: Stephen del Nova i Marcos i Morales pel Taboo). Resultat final: 3-4.
El Nova com a èquip perdedor del primer partit, jugaria la segona eliminatoria amb el F.S.Sants.Només li servia la victoria al èquip amfitrió per poder tenir posibilitats d´emportar-se el torneig... Però incomprensiblement donaria un "bajon" futbulistic, potser després de la derrota dolorosa. començaba marcant Stephen un altre vegada, i posaba el marcador a favor del Nova. Arribaria la mitja part. El temps continuaba intacte...... Un resultat molt just, vist la primera part de la primera eliminatoria. Començaba la segona part, i el Nova es trobava amb una pena màxima a favor....Roger, marcaba el 2-0. I més tard arribaria el gol de l´honor del F.S. Sants, obra de Joan. Resultat final: 2-1. Nova 1 partit guanyat, Taboo 1 partit guanyat, i Sants 0.
Una tercera eliminatoria que podia cambiar el transcurs del torneig: Taboo Bcn-F.S.Sants........
Un partit que seria més igualat futbolisticament del que va reflectir el resultat final: 9-6. Una primera part amb igualtat total, al joc com al marcador, amb un 5-5. (Gols: Manel, 2 Saviola, Eric, Ruben pel Taboo, i David, 3 Christian i Cristian). Però uns ùltims minuts on el Taboo remata el partit, sota la pluja, amb 4 gols més i 1 del Sants.(3 Morales i Saviola pel Taboo, i David pel F.S.Sants). Final: 9-6.

El TABOO BCN CAMPIÖ.
2º NOVA OLIVELLA.
3º F.S.SANTS.

Entre els aplaudiments de tots els asistents, amb molt èxit, el nostre Sr. President del club, Lucas Madera, fa entrega dels trofeigs als capitans dels tres èquips... primer, el tercer..F.S.Sants... segon..... al Nova, amb la representacio del nostre Steve...... i finalment al campió de la segona edició... el Taboo Bcn......al final foto de familia....i clausurem el torneig amb una bona dutxa i com no el nostre picoteo tradicional....rialles, menjar, beguda i molt bon rotllo.. L´ANY QUE BE MÉS...............

LA IMPORTANCIA DEL TROFEIG NO ÉS GUANYAR, SINO PASSAR-S´HO BE...........

TOT UN ÈXIT............ FESTA DEL FÚTBOL.........


NOVA OLIVELLA, AMB L´ESPORT DE LA PILOTA, I AMB L´ESPORTIVITAT...........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada