dilluns, 6 de desembre del 2010

DERBY DE "10", AMB MOLT MALA SORT DEL NOVA.

A pesar de la derrota d'avui davant del Sports, per 6-4, felicitar amb un 10 a tothom.
Un 10 als jugadors del Nova i al seu mister, per el gran partit tàctic d'avui amb l'esforç anyadit d'ahir de tots els jugadors front el GEBO en lliga.
Un 10 als jugadors dels Sports Bar Olivella.
Un 10 a les dues aficions que han estat molt correctes animant els seus equips, els del Nova, com sempre de ben aprop, a la banqueta, els del Sports, des de el lateral del pavelló.
Un 10 al arbitratge en general i organitzacio, Un 10 a la gent que no era ni d'un equip ni del altre, Un 10 al Fair Play, Un 10 a l'espectacle, etc....
Nomes una puntualitzacio a l'organitzacio, aquests partits, tot i no ser el LITUSA, amb tots els respectes, s'han de jugar a la pista interior, on hi cap tothom i tots sentats, crec que els qui l'agrada un bon partit, prefereix veure'l amb comoditats.
Ara el partit,
Amb l'esforç d'ahir i veient el resultat de la jornada de lliga del Sports, el millor era un: " Salir y disfrutar ".
Uns primers quinze minuts, on el resultat era molt enganyós, 2-0 en contra, un pal, del Nova, tres grans intervencions de Dani, porter del Sports, una d'elles en un xut potent des de fora de l'area per l'escaire l'atura. Jugades de corner del Nova que sortien be, però no entraven. Un 3-0 preveia que això no ho podien aixecar els jugadors del Nova, però un gol a favor, posa els resultat de 3-1, anemi, nois anemi deia el mister, amb cinc faltes en contra l'equip del Sports, on no varem treure profit i el Sport en una jugada desafortuna marcar el 4-1 Stephan en pròpia porteria i al descans. " Que farem ?"
Rafa el mister del Nova i Jaume capita de l'equip, tornan a donar la consigna de " Disfruteu, el partit es difícil de remuntar, però ho sabem fer millor "
I així es, un canvi d'actitud, fa que el Nova es posi 4-2 i amb aquest resultat i fent un bon joc, la jugada desafortunada, Oscar fa falta a un jugador del Sports i 2ª targeta groga i expulsió, el Nova afrontar 2' amb un jugador menys i al limit d'aquests dos minuts, el Nova rep un gol, al nostre parè, fantasma, ja que la pilota no entra desprès de rebotar la pilota al travesany, l'arbitre senyalar el 5-2, el Rafa demana temps mort i despres d'unes consignes i l'entrada de Jaume,
el Nova remuntar el partit a 5-4, però un altre cop a falta de 5' per al final, el Sports fa el definitiu 6-4.
UN GRAN PARTIT, EN EL DIA D'AVUI A LES CASERNES.