dijous, 23 de desembre del 2010

SEGON FIXATJE DEL MERCAT D´HIVERN. DEBUTARÁ AL 2011.


En el dia de avui, el nostre directiu i betetero, Sergio Bernabé Alías, s´ha compromés amb la secció de fútbol sala del Nova Olivella, per el que resta de la temporada. Conèix molt be l´èquip, el club, i té gran experiència en el fútbol camp (Olivella), i amb el fútbol sala (avent jugat diferents trofeigs d´estiu amb el Nova i altres èquips). Es un jugador jove, atlétic, té un bon toc amb la pilota (molta técnica) i molt ràpid per la banda. Pot jugar de lateral, com de devanter. Com a devanter, té un gran dribling i es homa de gol. Sobretot pot èsser un gran complement per el nostre punta Félix. Bona sort Yoyo, bona sort Nova.

3 comentaris:

  1. Soc un gran aficionat al fútbol sala i al Nova Olivella, i vull dir; que m´agrada la manera que esteu fent les coses. Primer, el fixatge de Carlos Alberto, un tio veterá, amb bon toque i experiència al fútbol sala; i ara la bomba (per el que s´escriu, el tal Yoyo, un tio ràpid, jove, am experiència, i golejador. Amb tot aixó, i el bon joc que esteu fent a la lliga, es imposible que no torneu cap adalt, així que molta sort, nois, i no tranqueu aquest grup tant maco. Ah! un vot de suport al tal Juan, i que torni aviat al Nova. Bon any.

    ResponElimina
  2. Ostias esto si que son muy buenas noticias¡¡¡¡
    si lo publicais el 28 pensaria que es una broma, pero ara seremos mucho mas competitivos, ah otras cualidades que no se han destacado son la piña que hace con todos, la sabiduria que ha su edad tiene del futbol, y sobre todo que es muy buena persona. BIENVENIDO DE NUEVO SERGIO¡¡¡

    ResponElimina
  3. Ayer fichamos a un chaval que la toca bien, que es un delantero goleador de narices, y que a parte de ser uruguayo, se llama Ernestisho. Y no es broma. Si no ya lo vereis el resto de temporada. La reencarnación del nuevo Ernesto.
    Un saludo.

    ResponElimina