dijous, 23 de desembre del 2010

L´ANY ACAVA AMB UNA NOVA DERROTA. LA GROSSA DE NADAL NO CAU AL NOVA OLIVELLA. BON NADAL.




Diumenge passat, a les 18H de la tarda, el Nova Olivella va disputar l´última jornada de l´any 2010, a les instalacions esportives de les casernes (pista interior). El partit no va tindre molta història, i desde el primer moment el tercer clasificat de la lliga, el H.S.O. va portar la batuta en el joc i en el marcador. Els homes de Rafael Linares eren concients que aquest partit no estava dintre de la seva lliga per la permanència, però van sortir al camp a per totes. Però a vegades fa falta alguna cosa més que el cor per guanayar, i així va èsser, es va caure derrotat per 4-1. El únic gol del Nova va èsser quasi al final del partit, obre de Stephen, que es situa com a segon màxim golejador del èquip, darrera de Félix. Bon devut de Carlos Alberto, baixa per sanció d´aquest partit a Oscar. Recuperació de Jorge, i les baixes ja segures de Juan (operació), Javi Bernabé (lesió) i Andrea (problemes de treball), per el que queda de temporada.
La lliga no torna fins el cap de setmana del 15-16 de gener 2011, però el Nova no para, i després de la situació que viu en la lliga, entre els 4 últims clasificats, si el temps ho premet continuará treballant, per asolir una nova victoria al 2011.La loteria no ha arribat al Nova Olivella, ni al nostre municipi, tindrem que continuar esperant a un altre any.VISCA EL NOVA I BON NADAL A TOTHOM.

1 comentari:

  1. Vaig estar veient el partit del Nova enfront del H.S.O. i vull dir; que el nova va lluitar con un cèrbol quan es caçat per un lleó, resistint a la mort, però va acabar sent menjar de la béstia. Es va llugar més amb el cor que amb el cap, i això vol dir, que es tenen que treballar moltes coses. El físic va èsser un dels factors que també está pagant durant tota la temporada aquest èquip, i la poca banqueta amb la que el entrenador pot dispossar, una banqueta amb garanties. El que es pot dir de l´altre dia es que, borron y cuenta nueva. L´any que be fixatjes.
    AUPA NOVA.

    ResponElimina