diumenge, 5 de desembre del 2010

EMPAT AMB GUST A VICTORIA

Avui, i com ja ens te acostumbrat el Nova, ha realitzat un gran partit. 4 gols de Fèlix i un de Stephan, han certificat un empat amb el GEBO de 5-5.
La primera part ha estat un partit de respecte entre els dos equips 1-1 i canvi de banquetes.
El Míster, Rafa, no s'ha pensat molt l'equilibri de la plantilla i en cap moment, ha pensat amb el partir de demà de copa amb el Sports Bar Olivella i ha exprimit al màxim el seu equip, ja que la màxima prioritat es mantenir la permanència a preferent. Una preferent molt i molt apretada.
La segona part, s'ha començat amb el mateix respecte, però un punt mes de presió i d'agresivitat, han fet que el Nova en menys de 10', es poses en 3-1 al marcador, l'afició estava boixa, els jugadors també, quedava molt de partit, el GEBO, no s'ha fet enrere i en ha marcat el 3-2. En un altre jugada del Nova, fa que el marcador amb una gran vaselina de Fèlix, pugi a 4-2.
El rival no s'ha vingut abaix i ens ha empatat a 4 gols, tot molt igualat, el Jaume, el nostre capi, ja ens avisava de que quedava molt de partit amb el 4-2.
L'equip ha sabut aixecar-se d'aquest cop i marcar un altre golàs en Fèlix 5-4, quedaven 5', el Nova s'ha posat en 5 faltes en contra, però l'empat definitiu arriba en una jugada on al nostre pare i el de tota l'afició i si preguntéssim a gent neutral que hi havia al camp, ve duna falta prèvia a Fèlix en una contra on l'arbitre a entès una carrega legal i el GEBO a la contra, marcar.
Crec que el resultat es positiu tot i anar tota l'estona per davant, ja que tot el que sigui sumar s'ha de donar per bo en aquest lliga tant apretada.
Demà, el Nova, te la 1ª eliminatòria de Copa d'avant del Sports Bar Olivella. Un rival que serà molt complicat, on nomes hi ha un precedent on marcar una victòria favorable a ells. Esperem un Pavelló ple on com no, esperem que la rivalitat, nomes quedi en el camp.
Força Nova Olivella.................................