dilluns, 13 de desembre del 2010

Derrota d'avant el PINTALLAR. DEBUTA EL NOU FIXATGE DEL MERCAT D´HIVERN. "CARLOS ALBERTO".

El Nova cau davant el Pintallar per 4-2 en un partit molt travat per les acumulacions de faltes, tant del Nova com del Pintallar en la 1ª i 2ª part.
El partit començar molt elèctric, però mes per part del Pintallar que del Nova i d'aqui s'enaprofità el Pintallar, que en els primers 5', troba un gol al seu favor que marca Fèlix, com ja us imagineu amb el típic ja gol en pròpia meta que ens acompanya en totes les jornades. 1-0
El 2-0, arriba en el minut 13' en una jugada del Pintallar que la defensa del Nova no pot aturar i a mes a mes, es posa el Nova amb 5 faltes en contra i el Pintallar només té una.
El Rafa, el mister, demana un temps mort, ja que es un mal començament de partit i ens avisa de les faltes, no podem cometre mes, queda tota una segona part, es a dir 25', on si que podrem remuntar això, Peró demana seny el que resta de 1ª part.
L'èquip es refà i a falta de 6' del fi de la primera, el Nova fa el 2-1, amb una bona jugada de Fèlix, en aquest 6', el Nova, proba i proba, xuta des de fora, des de dins, vaselines, córners, però la fortuna i la bona ubicació dels jugadors del Pintallar i les seves faltes, ara si ja porten també 4, fan que així arribem a la 1ª part.
Comença la 2ª part i el Pintallar, fa un tercer Gol en el minut 6, 3-1 en una jugada ven trenada on la defensa del Nova està despistada. El Nova fa el que sap, jugar, però ens trobem amb una segona part igual que la primera, molt travada en quant faltes, però en aquesta part, en decisions arbitrals que no agraden al Nova, ja que sembla ser que no es medeixen les faltes amb el mateix reglament, i el Nova es posa amb 5 faltes d' èquip en el minut 10 i el Pintallar només una.
El Nova davant de l'adversitat arbitral, patadas molt dures per part de jugadors del Pintallar, mai es rendeix i en una bona jugada de córner ensajat, marca Bassati el 3-2.
El Rafa es be a dalt i vol més. Nosaltres li donem, bon joc, aguantem les patadas, els tirons de samarreta i penal que fan a Bassati. Aquesta podria ser la jugada clau, empatar. Llança Pedro iiiiiii " Que mala sort " la pilota dona al travesany i pica a terra ¿ Dins o Fora ? la setmana passada ens pitan un gol fantasma en contra igual de just, però la desicio final de l'arbitre, " es fora el rebot", " NO ES GOL ".
El Nova, tot i volgué, esta pensant amb el Penal no marcat, te 5 faltes en contra, el resultat molt just i això no ajuda a concentrar-se, Bassati lesionat, Oscar la setmana que be ja te al cap que no jugara per acumulació de targes, Jaume desquiciat, des de la banqueta i la grada animen, però un quart gol, deixa un 4-2 molt dolorós per el Nova.

Però, la setmana que ve, hi ha un altre partit, el Lider, H.S.O.
Quan un s'hi cau, nomes ha de tornar a aixecar-se.