dimarts, 28 de desembre del 2010

TROFEU DE NADAL DEL NOVA OLIVELLA, DEMÀ AL GANTXO A LES 19´30H. AMB L´ASISTENCIA DELS GERMANS TAMUDO.


Demà a les instalacions de Gantxo, a les 19´30H, primer trofeig de Nadal Nova Olivella F.S, entre els èquips del Nova i el Vendrell Team, de la 2º divisió catalana. La presencia entre els jugadors de Vendrell, del germà de jugador de primera divisió de la Reial Societat, i ex de l´Espanyol, Raúl Tamudo. I també la saistencia del mateix Raul com a espectador. Gran partit per un club com el Nova (petit) i com no un cartell insuperable pel 1º trofeig de Nadal d´aquest petit club del garraf. `S´espera gran asistencia de públic, on si fa falta es posaran unes grades improvisades, amb cadires cedides pels señors responsables del bar i el nostre ayuntament. El Nova jugarà amb el seu èquip de gala, i les seves noves incorporacions d´hivern, com no amb la seva lluenta equipació.Bona sort Nova i a guanyar. Presencia posible del Sr. Alcalde d´Olivella al palc. Se li a enviat un correu, a ell i a la plana major de l´Ayuntament, i com no de la nostra benvolguda directiva, encapçalada pel nostre presi, Lucas Madera.

2 comentaris:

  1. Ostra el tamudo eso no me lo pierdo, tambien tengo entendido que viene un ojeador de un club muy importante eso le interesa sobre todo al Oscar, se ve que a ese club le hace falta unas barandolillas de acero inox.

    ResponElimina
  2. Ostras los hermanos Tamudo! Eso voy yo a verlo fijo, y así firmo un contrato con ellos para jugar contra nosotros. Sportsbarolivella. Que tengais suerte en el encuentro.

    ResponElimina