diumenge, 2 d’octubre del 2011

EL 1º TROFEIG DE FÚTBOL SALA NOVA OLIVELLA, ES QUEDA A CASA.

Avui 2 d´octubre s´ha disputat el 1º Trofeig Fútbol Sala Nova Olivella, a les instalacions del Gantxo (Can Surià). Un èxit de participació en tots els sentits; jugadors, organitzadors, seguidors i fanátics d´aquest esport, que és el fútbol sala. Aquest primer trofeig es realitzava en format triángular entre el Nova Olivella F.S., Chica F.C (Barcelona) i el Pink Fish de Vilafranca del Penedés. Avui, també es presentava, a part del Trofeig; La nova equipació que el Nova lluirá aquesta temporada en la Lliga i Copa Ciutat de Vilanova, un color groc, a la samarreta; i blau i groc al pantaló, amb mitgetes blanques, estil a la antiga equipació de la selecció brasilenya; amb un format una mica innovador, el número davant amb un patrocinador, i la resta darrera. També es presentava la plantilla de la temporada 2011-12, amb varies incorporacions ( com: Lonny, Pablo López, Pablo Szener o Tomás Martínez), sense està encara tancada, amb més posibles fixatges mes endavant. Un altre presentació i novetat respecte a altres temporades era, las dos noves pancartes de animació. (una ja fitxa a les pistes del Gantxo i altre que seguirá a l´equip a tots els esdeveniments del club. On aparèix el nom del club, i tots els nostres patrocinadors de la temporada). I per ùltim també presentavem; els numerosos trofeigs artesanals fets per; l´artista Oscar Madera, que després serien entregats als participants de la festa del fútbol sala.En tot moment el Nova a donat la cara a la pista i a dominat els dos partits que ha disputat, així que ha sigut un just guanyador. Un primer partit, contra l´equip visitant del Pink Fish de Vilafranca, on una primera part ven encaminada amb gols de Lonny (2) i Oscar (1), i multísimes oportunitats clares de gol.(3-0). Un a segona part, on el Pink Fish, aconsegueix el que seria el gol de l´honor, obra de Álex Gutierrez. Seguidament caurien 3 més del Nova Olivella, obra de Oscar Madera, un altre vegada; Tomás Martínez i Pablo Szefner, amb un altre vegada multísimes oportunitats més per ampliar el marcador. Així acabaria el primer match. Nova Olivella 6- Pink Fish Vilafranca 1. Un segon partit que enfrontaria als dos equips visitants: el Pink Fish Vilafranca i el Chicha F.C. Barcelona. Començaria marcant el Chica F.C, gol obra de Álex. Però duraria poc, Álex Gutierrez empataria el partit abans del descans. Partit difícil per l´àrbitre Maite San Blas, per el joc dur de l´equip del Chicha. Segona part sense història, el Pink Fish sentènciaria el partit amb 4 gols més, obra de Álex Gutierrez novament (que acabaria el campionat amb 3, darrera de Lonny el Pichichi i empatat amb Pablo López, també del Nova). Gols també de: Ceci Torres, Alejandro Fernández i Juli Miras. Resultat final: 5-1. Victoria el Pink Fish(3 punts) i un altre del Nova (3 punts més), amb 0 punts el Chicha F.C.

I finalment el Chicha F.C i el Nova Olivella jugarien un partit de tràmit per guanyar el torneig, la sorpresa era molt difícil, i el Nova ja era gairebé virtual campió.

Comença el partit; un principi molt "a saco" del Chica, com al partit contra Pink Fish; on ven aviat es trova amb un gol a favor, obra de Edwing (1-0). Però el Nova no baixa els braços i abans de la primera part, Lonny aconsegueix l´empat al marcador.(1-1). Una segona part, on l´equip del Chica nota l éstat físic, i caurá derrotat estrepitosament, amb gols de Lonny novament, Félix Pastor i 3 de Pablo López. Aquest últim jugador podria haver ampliat el marcador quasi al final del partit, on falla un gol Lonny davant del porter del Chica, tenint a Pablo sòl. Final del partit, i del triángular amb victoria del Nova Olivella per 1-6, i conquista del 1º Trofeig de fútbol sala Nova Olivella, es queda a casa. Al final tot queda: Nova Olivella 1º (amb 6 punts); Pink Fish Vilafranca 2º (amb 3 punts) i Chica F.C de Barcelona 3º (amb 0 punts, però un bon gust de boca).

El Sr. President de l´entitat reparteix el trofeig de Pichici al company Lonny del Nova Olivella (amb 4 gols). Seguidament, el Zamora (porter menys golejat) a Pedro Barragán, també del Nova (amb dos gols encaixats). El trofeig de bronce, l´entrega un dels patrocinadors, Capriccio (amb la Srta. Belén Galindo representant-lo), a l´èquip tercer clasificat, el Chicha F.C. El patrocinador; Ferdolç ( amb Sole), entrega el trofeig d´argent, al segon clasificat, el Pink Fish Vilafranca. I finalment el Sr President, Lucas Madera, entrega al capità del Nova, Oscar Madera, la molt merescuda copa de campions del torneig.

Foto dels campions amb tot l´estaf técnic i presi, amb la copa de campions i el dos trofeigs de Pichichi i Zamora, i seguidament foto de familia amb la resta dels jugadors dels dos altres equips.Per últim, final de festa, amb un gran picoteo davant de la pista, amb bon rollo, rialles, bromes i satisfacció dels tres equips i de l´afició que ha disfrutat del torneig.

Sembla que ja hi ha un projecta més ambiciós pel setembre de l´any que ve, on es podria ampliar el trofeig a més equips, fins que això arribi, ara mateix es té que començar a pensar en el pròxim esdeveniment, la Lliga Ciutat de Vilanova.

FER MENCIÓ QUE ELS NOSTRES COMPANYS DEL PINK FISH DE VILAFRANCA, FAN UN TORNEIG EL CAP DE SETMANA QUE VE BENÈFIC, TOTS ELS QUE ESTIGUIN INTERESATS POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELS TELÈFONS DE CONTACTE O CORREU ELÉCTRONIC DEL CLUB NOVA OLIVELLA.CREC QUE VAL LA PENA AJUDAR-LOS.

Donar les gràcies, sobretot, a tos els nostres patrocinadors, que sense ells això no hauria sigut el mateix, ni el que està per arribar, gràcies.