dilluns, 31 d’octubre del 2011

EL MÍSTER, JAUME CAROL, NO S´EXPLICA AQUEST COMENÇAMENT DE LLIGA, 5ª DERROTA .

Aquest diumenge a las 19h, el Nova tenia una gran oportunitat de sumar els seus primers 3 punts, a la pista interior de las Casernas, contra el Xum Canyelles. Però el baix rendiment de l´equip de Jaume Carol, a les segones parts, van fer que aquest partit fos una repetició dels 4 anteriors.
La 5ª Jornada obria les portes a l´esperança d´un Nova acrivillat per les derrotes i les golejades. La setmana pasada s´havia vist una gran mijora contra La Venta, i s´esperava un gran partit contra el Xum Canyelles. Però la sanció d´un partit de Tomás, per acumulació de targetes (en un gran moment) i al baixa de Félix, baixaven el nivell competitiu de l´equip. Però començava be el partit pels homes del Nova Olivella, quan Lonny anotava el primer gol, de fort xut desde fora de l´àrea, després d´una falta. 0-1. Però el nerviosisme al que ens tenen acostumats aquesta temporada els nois de Jaume Carol, no tardaria gaire a repetirse l´història de cada jornada, i arribaria el gol del Xum Canyelles. 1-1. Poc després el golejador Lonny, adelantava altre vegada al Nova i imposava justicia, 1-2. Però abans de la mitja part el Xum truncava l´il-lusió altre vegada del equip visitant.2-2. Mitja part, i Jaume, com es costum, no donava res per perdut, animava als seus homes, i mirava al sostre del pavelló esperant una senyal de bona sort. Però la sort ultimament no arriba mai a casa del Nova, i sobretot a les segones parts. Com ens té acostumats, el baix rendiment físic arriva, i el Xum Canyelles goleja, un partit sense gaire història, 6-2. Van passant les jornades i el Nova es sent incapaç de remuntar el vol, però si alguna cosa hi ha, és que queda molta lliga, i mentres hi ha vida, hi ha esperança. ES LA LLIGA DE LES ESTRELLES...............
La setmana que ve......... Nova Olivella (15º)- Cau Vilanova (7º) DIUMENGE 6-11, Pista interior Casernes, a les 16H (un vell conegut de la temporada pasada, que es trova 7º clasificat a la lliga, amb 2 partits guanyats, 1 empatat i 1 perdut; amb 23 gols a favor i 19 en contra, avent jugat 4 jornades).
El NOVA es posa 15º, després de 5 jornades, de "farolillo" vermell, amb 5 derrotes, 0 empats i 0 victories; amb 17 gols a favor i 36 gols en contra. "Realment, el Nova nesesita una bona injecció de moral".

Nova Olivella F.S amb l´esport de la pilota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada