dimarts, 31 de gener del 2012

AQUEST DIUMENGE SUPER PROBA DE FOC; NOVA OLIVELLA CONTRA EL PODEROSISSIM; G.B.LA TORRE.

Aquest diumenge, 5 de gener, el Nova Olivella tindrá un altre final anticipada, amb el repta de sumar tres punts més, per anar directe a la salvació. Davant seu, tindrá al poderós G.B La Torre, un èquip que a la segona jornada de lliga ja va saber com jugar-l´hi al Nova Olivella, com a visitant, amb un 5-8. Un èquip que ara mateix es troba 5º plaça a la lliga, una posició que no fa realitat el seu joc, però que don esperances per lluitar per la primera plaça, a 8 punts del líder. El G.B La Torre, pot dir; que ara mateix té el màxim golejador de preferent, amb l´impresionant cifra de 50 gols, el sr. nº 11 , Vicente Cabreja, un home a tenir molt en compta, i que ja ens va endosar a nosaltres 3 gols. I com a segon home important a defendre, el nº 8, José Mª Fernández, que també ens va endosar 3 golets a la primera volta. Un èquip molt ofensiu a la lliga, (el segon), amb 94 gols, però si podem trobar un punt fluix, si es que el té, és que rep molts gols, fluixa defensa i sobretot la porteria. Es té que tirar desde fora de l´àrea, aquesta és la táctica, i defendra a mort a aquests dos jugadors, res és imposible......... Sort Nova, diumenge a les 16H, pista interior Casernes, G.B.LA TORRE- NOVA OLIVELLA, tothom a animar al Nova, un crit a l´afició. No hi falteu.

Demà entrenament a la pista del Gantxo. Es molt important l´asistencia, un crit d´ànim del míster...... Jaume Carol....... diumenge donarem la cara amb un dels mijors èquips de preferent, el G.B. La Torre.

NOVA OLIVELLA, amb l´esport del fútbol sala.

Reclamem que se´ns doni una resposta a l´escrit sobre la sanció a Tomás que va fer el nostre club, per part del comité de la lliga, no pararem fins que es façi justicia. Una sanció desproporcionada per Tomás (30 partits) i injusta, vist la sanció al porter del D´Lux (15 partits), i no sanció al nº 9, (el màxim agresor de la trifurca). Quina vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada