dijous, 26 de gener del 2012

UN PARTIT AMB UN FINAL DRAMÁTIC. L´ARBITRE VA PITAR EL FINAL, QUAN ENCARA QUEDAVEN 5 MINUTS, DESPRÉS D´UNA TANGANA.

Diumenge 22 de gener, a les 16H el Nova Olivella tenia la seva tercera proba de foc de l´any 2012, contra el D´Lux, per tencar la primera volta de la lliga. Un partit que arribava després de una victoria i un empat, puntuar era la meta dels homes de Jaume Carol. Un partit que començava amb clar domini del Nova Olivella, amb 5 oportunitats seguides molt clares, però la pilota no entra..... fins el gol del de sempre, Tomás, que posava el marcador genial. 1-0. Però abans del descans, dues pájaras del Nova cambiarien totalment el marcador, 1-2. Descans... Tothom veu la remuntada, després d´una molt bona primera part. Comença la segona part, l´èquip del D´Lux continua amb la seva insistent agresivitat de joc dur....... el company Tomás és el més afectat d´aquestes entrades....continua el joc..... i en un altre pájara arriba el 3 gol del D´Lux. Injust, però cert. El Nova no es rendeix i continua esetxant la porteria del D´Lux, fins que arriba el moment fatídic del partit...... Tomás rep una pilota en carrera per la banda esquerre, el porter del D´Lux surt a la desesperada a tallar el contraatac, i fa una entrada de jutjat de guardia. Tomás surt disparat pel terra..... intenta aixecar-se, després del fort cop, però de sobte aparèix el gran agresor del partit, i el que finalment quedará impune.... el SR. número 9 del D´Lux ( amb cara i ulls...... l´asesí, José Ruiz, si...si... el miserable José Ruiz del D´Lux. Que sense cap mirament agrede al jugador, Tomás del Nova, amb fortes patellades, quan es troba al terra. Comença la tangana...... El Sr. col-legiat, s´acosta a la gresca, i comença a ensenyar targetes; primer al porter del D´Lux (Javier Saez) nº1, vermella directa; i després la segona groga i vermella, al jugador agredit del Nova Olivella, Tomás. L´agresor, José Ruiz queda incompresiblement lliure de pena. El sr. col-legiat, dona per acabat el partit, a 5 minuts del final, i redacta equivocadament tot lo succeit...... "Targeta roja directa al Nº4 Club Nova Olivella por agresión a un contrario. Targeta roja directa al Nº1 del equipo D´Lux por agresión a un contrario". L´entrenador del Nova, Jaume Carol, intenta fer entendre a l´arbitre, el que a passat, i la discoformitat de lo redactat a l´acta del partit, però el col-legiat no acepta escoltar...... una cosa ben comú en ells aquesta temporada.

El Nova Olivella no acepta aquesta acta i fa un recurs dimarts passat al comité de la lliga Ciutat de Vilanova........ amb la veritat de tot el que va passar...... no es defensa la violencia, però intenta rebaixar el càstig de tomás, donant a veure que aquest senyor és el que ha estat agredit, no l´agresor....... Ja és hora que es fagi justicia amb el Nova Olivella, això sembla una caça de bruixes......

Diumenge que ve 29 de gener, a les 13H, Nova Olivella F.S- Publiceda.com, comença la segona volta de la lliga.