dimarts, 3 de gener del 2012

DIUMENGE QUE VE, 8 DE GENER, TORNA LA LLIGA A LES 12H. GEBO- NOVA OLIVELLA. TOTHOM A ANIMAR AL NOVA. ENTRENAMENT AQUEST DIMÉCRES, 4 DE GENER.

Aquest pròper diumenge, 8 de gener del 2012, torna la lliga Ciutat de Vilanova a les 12h a la pista exterior de les Casernas. Un partit que inagurará l´any 2012 pels nostres nois del Nova, contra un oponent vell conegut de l´afició del nostre èquip, Gebo. La temporada pasada el Gebo ens va donar l´oportunitat de continuar a preferent, sempre amb l´ajut del CD. Olivella, al qual el Nova va derrotar en l´ùltim partit de lliga. Un Gebo que aquesta temporada es manté en una zona més tranquila, i que sembla que no tindrá aquella agonia de cada partit. Un partit en que els homes de Jaume Carol, tindran que demostrar que han deixat enrere aquells fantasmes de mala sort del 2011, i que están disposats a treure la lliga endavant. Encara amb el dubte dels lesionats, el Nova tindrá que adelantar els entrenaments a aquest mateix dimécres, si es posible, per acabar de baixar els turrons, i carregar bateries per diumenge. Així, que tothom que pugui, aquest dimécres, 4 de gener, a les 19´30h a les pistes del Gantxo, no hi falteu, l´èquip depent de vosaltres. Una victoria només començar l´any, pot ser un gran al-licient per la resta del que queda de temporada. El Gebo pot ser el trampolí del Nova en el resurgiment de les temebles......

TOTHOM A ANIMAR AL NOVA, DIUMENGE QUE VE.

AUPA NOVA, AUPA CAMPIONS.

3 comentaris:

  1. yo acabo de volver, no habia nadie en las pistas del ganxo....hasta el miercoles que viene
    pablo, que no viene mucho, pero que tiene mala suerte...

    ResponElimina
  2. Hola buenas, soy Rafa.........
    Pues a mi me comentó Jaume que si que había entrenamiento, porque el domingo hay partido. Stephen me dijo que iria, con Juan hablé cuando iva para allí, y Jorge llamó que llegaria un poco más tarde. Félix y Pedro no me respondieron, Javi Basart estaba currando de tarde, y del resto no tengo el teléfono, o sea que no me pude poner en contacto.... Un saludo y buen año nuevo.

    ResponElimina
  3. Així anem a la lliga, sense entrenar, pasotismo total, etc... Primero esfuerdo y después seriedad, si no se entrena mal rollo para el 2012. Es muy fácil hablar de la mala suerte, pero es normal cuando nadie aparece en los entrenamientos. Así no ganamos ni al Zaragoza, que también va último en primera división.
    Un saludo.

    ResponElimina