dimarts, 10 de gener del 2012

PER FI ES TRENCA LA MALEDITCIÓ, I EL NOVA CONSEGUEIX ELS SEUS TRES PRIMERS PUNTS.

Aquest diumenge les grades de la pista interior de les Casernes fèien goig, amb una afició del Nova tota asobra del seu èquip. Un primer partit, d´inaguració de l´any 2012, que el Nova volia inagurar amb una gran noticia, i demostrar que no están acabats. Amb les baixes de Jaume Carol, el mister (per problemes de treball) i de Javi Basart (per sanció), que faria de mister en aquest partit, junt amb el delegat, Lucas Madera. Una primera part, on al Nova se li posarien les coses ven aviat de cara, amb un golás desde fora de l´àrea de Stephen. 0-1. Poc després, el Gebo donaria un avís, on no entraria de miracle el primer gol de l´èquip local. Però abans de que arribes la mitja part el Gebo faria l´empat a 1. 1-1. Semblava que tornaria l´historia de cada partit, molt ve al principi, i devacle a la segona part. Però no, aquest partit cambiaria l´historia del Nova, de la linea fins ara descendent, donaria ales a una afició morta, desanimada.... una segona part per treure´s el barret. Ànims de Javi Basart als seus companys...... No tardaria gaire el Nova en posar-se per davant un altre vegada, amb golás inclós de Tomás. 1-2. El partit tornava a estar de cada del Nova, però el Gebo apretava, no volia deixar escapar, per no menys un punt. El Nova jugava amb el seu 1-2-2, provocant durant moments el UI al públic. Arriba la jugada del 3º gol per la polémica... pilota a la travesa, bota dins, i quan els jugadors del Gebo, ho donaven per gol, i els del Nova ho celebraven, el senyor àrbitre (el de sempre, polémic barbes) anul-la el gol, amb cridaria de tota la grada contra la seva persona, indignant aquest senyor). Sembla que la política de aquest polémic àrbitre és que el Nova mai guanyi, quan pita ell. Podriem preguntarli, el per què?. Poc despr´´es es va fer justicia pel èquip visitant, quan Oscar (el capi), en un saque de lateral, de fort cop de cap marca el gol de la traquilitat, el 1-3. Finalment, Tomás ( que ja porta 9 gols, amb aquest a la lliga), va sentenciar un partit d´infart.

Els tres primers punts de l´any, de la temporada, de la lliga 2011-12, els tres punts que poden fer que sigui un inici triumfal la salvació. Però perquè aixó sigui una realitat, fa falta la victoria el diumenge que ve, contra el 5º de la lliga, el F.S. Cubelles. Un èquip amb 23 punts, 7 guanyats, 2 empats i 3 perduts, un historial prou important per anar amb cura. I amb 45 gols a favor i 39 en contra.

DIUMENGE, A les 18H , 14ª Jornada de lliga. Pista interior de las Casernas. F.S. Cubelles- C.Nova Olivella F.S.

A partir d´ara ja no és un somni, es posible la remontada..........

NOVA OLIVELLA, AMB L´ESPORT DE LA PILOTA.