dijous, 26 de gener del 2012

DELIVERACIÓ DEL COMITÉ, AVUI DIJOUS, INJUSTA, DE SANCIÓ A TOMÁS, DE 30 PARTITS: TANT EL COMITÉ; COM ELS ARBITRES S´OMPLEN DE GLÓRIA.

Avui es reunien els membres del comité de la lliga Ciutat de Vilanova per deliverar sobre els aconteixements del partit Nova Olivella- D´Lux de la pasada jornada. El Nova Olivella habia entregat dimarts un escrit, explicat la veritat de tot el que va passar, no la del àrbitre del partit, totalment erronea, en contexte i contingut. El comité en el dia d´avui, s´ha lluit i ha sentenciat al jugador del Nova Olivella amb una sanció exemplar: 30 partits. Si em estat parlant durant tota la lliga, del nivell mediocre dels àrbitres, i la caça de bruixes sobre el Nova Olivella, avui mateix aquests senyors del comité han aixecat tota la seva vergonya fins al més alt. En cap moment, aquest club a dit ni a pensat que no es tingues que sancionar a Tomás, però senyors pensem que va ser la victima dels dos jugadors del D´Lux, en la qual el Nº 9 no aparèix en cap moment en tot aquest follon. I per més "inri", el senyor porter del D´Lux, només ha sigut sancionat amb 15 partits, "es de risa". Ara resulta que Tomás va agredir a tothom sense justificació, segons els senyor col-legiat i el comité de la lliga. Comença a faltar aquella serietat de la que sempre ens queixem.... la vergonya arriba també fins al comité. Per el Nova és indignant..... caça de bruixes en contra dels èquips d´Olivella, per part d´aquests senyors. Acabem ja, amb aquesta gent, que el que fan és embrutar la lliga i sobretot l´esport del fútbol sala, senyors un gran esport.
Aquesta competició está adulterada, diuen molts..............

Periodista del blog.

2 comentaris:

  1. esta liga es una mierda , espero que el club se piense seriamente el año que viene ir a la liga de sitges. 9 del nova.

    ResponElimina
  2. El comité se luce con Tomás, la victima de toda ésta história, 30 partidos es una exageración para un jugador que cometió el fallo de defenderse de la agresión del nº 9 del equipo del D´Lux, y para más inrri, al portero del D´Lux, 15 partidos, y al nº9, el auténtico agresor nada de nada. Que verguenza, empieza a oler mal ésta liga, fuera, fuera, fuera..... el comité y los arbitrajes........
    Seamos justos de una vez por todas con el Nova Olivella, por favor...... (dedicado a unos señores, si se les puede llamar así, justos).

    Un saludo.

    ResponElimina