dilluns, 16 de gener del 2012

EMPAT IN-EXTREMIS, QUE VAL UN PUNT, CONTRA EL CINQUÉ CLASIFICAT.

Aquest diumenge 15 de gener, a les 18H, en la 14º jornada de lliga; els homes de Jaume Carol tenien la segona proba de foc de l´any 2012. "L´any de la remontada". Un Cubelles que sortia desde la 5ª posició de la lliga, i un Nova que encara, ja amb una victoria, era cuer. Una primera part on el FS. Cubelles es posaria dues vegades per davant, com la seva condició de favorit marcava a la taula clasificatoria. Començava el partit..... marcava el Cubelles d´inici. 1-0. Però el nostre Lonny, que tindria un dia expectacular de cara a gol; poc després posaria l´empat. 1-1. El Cubelles tornaria a fer un altre gol, que portaria seguidament a la mitja part.2-1.
"No hi ha res perdut, s´está jugant molt ve, tenim que seguir xutant a porta, arribará el gol, venga nois...." deia, el mister del Nova...........
Comença la segona part................... Però l´èquip local s´avança de nou en el marcador per una diferencia de 2 gols.... 3-1. El Nova no es rendeix i continua asetxant la porteria del Cubelles, fins que Lonny, novament marca un golás. 3-2. Es demostra que no hi ha res imposible pel èquip de Jaume Carol, i cau el pènal a favor del Nova.... tira la pena màxima el de sempre... i goooooooooollllll! 3-3. L´empat és una realitat, el Nova a remuntat un resultat molt abvers... i la victoria, la segona, está a la seva mà. Però el Cubelles, torna a posar-se per davant un altre vegada. 4-3. El Nova no está de sort....... Seguidament el Cubelles torna a disposar d´un altre ocasió per sentenciar el partit, amb un doble pènal desde fora l´àrea, però no entra...... i continua la lluita dels olivellencs.... i quan tothom dóna el resultat tencat, Pablo en l´últim minut, d´un fort cop de cap destrosa la porteria del Cubelles, marcant el gol de l´empat, i un punt que sap a glória. 4-4. L´èquip del Cubelles, reclama falta al porter de Pablo, però el gol es donat legal pel sr. col-legiat. Aquest Nova está intractable en el 2012, ja ha aconseguit més, en dos partits, que la resta de la primera volta, 4 puntets, i diumenge que ve, 22 de gener, a les 16H, ens espera el 12º clasificat, el D´Lux, a la pista exterior de les Casernas.