diumenge, 23 d’octubre del 2011

ES PERD, PERÒ AMB UN ALTRE CARA.

Ahir tencava la 4ª Jornada de lliga de dissabte a les 20H, a la pista exterior de Las Casernas, l´enfrontament entre el Nova Olivella F.S i La Venta (lider provisional). Un partit on el Nova aspirava a trencar la mala ratxa de les 3 primeres jornades, després d´un bon repás técnic, del mister, dimécres passat a l´entrenament. Un partit on el Nova seguia sense comptar amb el seu pichichi de la temporada pasada, Félix, per una lesió a la cama, que el pot portar a estar de baixa uns dos mesos. També era baixa Javi Bernabé, per temes laborals.Una primera part molt igualada, on Jaume Carol, presentava de sortida un equip molt ofensiu amb: Pedro; Oscar (capi) i Tomás, abaix; davant: Pablo i Lonny. No van faltar oportunitats per part del Nova, fins i tot a un quart del final de la mitja part es trova amb 5ª falta de La Venta, però no ho sap aprofitar. La pilota no vol entrar, i La Venta, va torna a aprofitar las pájaras de l´equip local, deixant el marcador en 0-4 al descans. A la mitja part, el míster, dóna ordres als seus nois, i un missatge d´ànim..... i sembla que comença la segona part, amb molt bones sensasions. El Nova presiona i això fa que La Venta es tiri enrere, a partir d´aquí el domini del Nova serà total. Moltes oportunitats clares, però no volen entrar a la porteria de La Venta........ Fins que Oscar s´escura a l´esquerra, de fort xut, la pilota impacta al pal esquerre, i de rebot, Stephen amb rábia destrosa la xarxa. 1-4. El Nova segueix i segueix a l´atac, i arriva novament un altre gol de Tomás, després d´introduir la pilota per l´escaire dreta de la porteria de La Venta, després d´un xut de falta. Un golás, com ens té acostumats ultimament. D´aquí al final, polémiques, amb varies targes a l´equip de La Venta, per sobretot queixes reiterades i pèrdua de joc. Insistencia del Nova a porteria, sensa moure´s el marcador fins al final. 2-4. No s´aconseguit la victoria, però el Nova a fet un altre cara, i a tingut casi el premi del seu treball. Si tot continua així, no tardarem gaire en veure la primera victoria, potser serà la setmana que ve, davant el Xum Canyelles. (dimenge, 30 d´octubre a les 19H, pista interior de Las Casernas).

Dimécres en veiem a l´entrenament.........

NOVA OLIVELLA, AMB L´ESPORT DEL FÚTBOL SALA.