dissabte, 15 d’octubre del 2011

UNA CRIDA A L´AFICIÓ DEL NOVA OLIVELLA, DEMÀ PARTIT CONTRA EL LÍDER DE PREFERENT.




Demà a les 11h del matí es disputará un partit molt important per el Nova, a la pista interior de Las Casernes. Aquest partit será contra el líder; amb 6 punts; de preferent després de dues jornades, el Bar Granja Tac. Un equip que l´any passat va guanyar el seu primer títol, sent campió de primera. Un equip jove, ràpid i dur, i sembla que amb molt de gol. El Nova nesesita el recolçament de la seva "Grada jove" per superar aquest desastrós inici de lliga, on porta 0 punts, 7 gols a favor i 13 en contra, en dos partits. No podem dir; que està en crisis; l´equip de Jaume Carol; per el número de partits jugats, però si dir; que nesesita una victoria per aixecà els ànims de l´afició i com no, dels seus jugadors. També és veritat, que fins ara els partits disputats, sembla que han sigut contra el equips de la part alta, els que de moment han demostrat mijor forma física, i encert de cara a gol. Així trobem al Publiceda.com en 4ª posició i al GD. La Torre (antic Bar Delicias) en la 2ª posició. Així que no cal alarmar-se de moment, i fer una crida a l´ànim de tot la masa social del Nova.

RECORDEU: que la setmana que ve, un altre final com a local, a la pista exterior de les Casernes. Dissabte a les 20h, quan tothom està sopant a casa seva i preparant-se per agafar el llit, el Nova i La Venta (3ª clasificat), disputarán la cuarta jornada de lliga. NO HI FALTEU, l´EQUIP US NESESITA.........

Sort Nova, i a per ells.......

RECORDEU TAMBÉ.- Que s´están fent els preparatius per la Cavalgata de Halloween, que es farà el 31 d´aquest més d´octubre. I que aviat tindren els talonaris de la Loteria de Nadal. Els interesats posar-se en contacte amb els blogs del club o els locals patrocinadors (Ferreteria Coremad) Olivella, Feldolç (Vilanova) o Capriccio (St. Pere de Ribes).

Gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada