dimecres, 26 d’octubre del 2011

FÚTBOL SALA TOTAL: NOTICIES DEL MÓN DEL FÚTBOL SALA.

TORNEIG DE FÚTBOL SALA A Esparraguera. Els dies 17 i 18 de setembre es va celebrar en Pavelló Municipal El Castell, la primera edició del Torneig Leandro Cerezo de fútbol sala organitzat pel FS Esparraguera. La competició es va dividir en tres categories, va aplegar un total de 5 clubs. ( Abrera, Montcada, Molins de Rei, Collbató i l´Esparraguera). El Montcada i l´Esparraguera es van imposar a la categoria benjamí A i B; mentre que el Collbató va ser el campió en l´aleví. L´Esparraguera també es va emportar el torneig en pre- benjamí.

ABRERA. El Club Esportiu Abrera ja ha encetat una nova temporada. El conjunt del Baix Llobregat Nord juga en el grup tercer de la 2ª Divisió amb l´objectiu d´asegurar la permanència i, posteriorment, intentar estar entre els primers de la clasificació. Els rivals dels abrerencs són els següents: Bar Mi Casa B, Sants, AEK Sant Cugat, Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat, Molins 99, Ordal, AEJ Riera de Cornellà, Andaluz Plaza Macael, CFS Cornellà B, Amics de Vallirana, Riudebitlles, Montserrat Monistrol i Sant Vicenç B. La lliga regular finalitzarà el proper 27 de Maig.

Fútbol sala a Martorell. El Kirol Sport Navarrés és el rival del Club Sala 5 Martorell en la segona edició de la Copa del Rei. L´enfrontament es jugarà a un partit i es disputarà el proper 1 de novembre.

El Nova Olivella amb l´esport del fútbol sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada