dilluns, 17 d’octubre del 2011

UNA PRIMERA PART DE SOMNI, CONTRA EL LÍDER.

DIARI DE VILANOVA, 21 d´octubre del 2011 ESPORTS Página. 52

Diumenge a les 11H del matí el Bar Granja Tac i el Nova Olivella obrien la tercera jornada de lliga. El líder ;amb dues victories; i el penúltim clasificat, amb 0 victories. Un Nova que va tenir una primera part de somni, i una segona part de mal son. Un partit en el que feia el seu debut a la lliga el nou fixatje, Lonny. Un partit en que el màxim artiller de la temporada pasada del Nova, requeia d´una lesió, Félix. Una primera part on el Nova va arribar a dominar exageradament el ritme del partit, posat-se 0-3, amb gols de Lonny i dos de Pablo López. Més tard el Bar Granja Tac, amb tota la seva juventud i físic, retallaria distancies, 1-3. S´arribaria al final de la primera part amb 4-5, amb un altre gol de Stephen. Un ùltim gol, el 4º del Bar Granja Tac, a 10 segons de la mitja part, on feia explotar al míster, Jaume Carol, que portava estona avisant.
La segona part seria per oblidar, la desfeta més gran que pot tindre un club de fútbol sala. El Nova volia, però l´equip del Bar Granja Tac, faria el que volia, amb la joventud, la velocitat i la creativitat dels seus homes. Així van caure hasta 13 gols, i el miracle s´esvaia. El Nova, encara va poder fer un gol més, obra de Tomás Martinez.

De positiu, una primera part per repetir.........

Tot acaba de començar, però el que està clar, es que aquest any hi ha moltísimin de nivell, i serà encara una miqueta més difícil que l´any passat, però el repte seguix, la permanéncia. Però com es diu, la veterania és un grau, i potser es aquest el punt fort del nois de Jaume Carol, i s´ha d´aprofitar.