dilluns, 10 d’octubre del 2011

UN PRIMER PARTIT DE LLIGA PER OBLIDAR. TOT ACABA DE COMENÇAR.

Ahir diumenge començava la Lliga Ciutat de Vilanova 2011-12 per la secció de fútbol sala del Nova Olivella, a les 17h a les pistes de les Casernas. Un Nova Olivella que tenia una primera jornada complicada contra el Publiceda.com (un equip que l´any passat va estar fins al final lluitant per no baixar junt al Nova i al Gebo). Cares noves al Nova, Pablo López i Tomás Martinez, el retorn de Javi Bernabé y Juan, y la baixa a última hora de Lonny, per una esguiç a la cama dreta. Un equip que formava en principi, amb Pedro (porteria); Oscar i Juan (en defensa); i Stephen i Tomás ( a la devantera)i que després donaria entrada a la resta. Un Nova que es va trobar molt sòl en la primera part, falta de toque amb el company, apoyo, i pèrdues de pilota en el centre del camp. Un Publiceda, molt ordenat, pases llargs i contraatac mortals. Primera part: Publiceda.com 3-0 Nova Olivella F.S. Ni Pablo, ni Félix (pichichi de la temporada pasada), ni Pedro, van poder moure el marcador. A la mitja part, el míster (Jaume Carol), intenta aixecar els ànims, "queden molts minuts", i 3 gols son remontables. Però la segona part, comença com la primera, amb pèrdues de pilota i contraatacs altre vegada del Publiceda, i arriva el quart. 4-0. Poc després arriva el gol esperadisim del Nova, després d´unes mans dintre l´àrea d´un jugador del Publiceda. Pedro, de fort chut marca el gol que obre l´esperança de remontada. 4-1. Sembla que desde aquest moment el Nova s´ho creu, i comença a posar setge a la porteria del seu contrari. Pablo té alguna que altre oportunitat, Félix de cap està a punt de marcar, i Tomás, després també d´alguna opotunitat, de fort xut desde fora l´àrea, amb l´esquerra bat al porter del Publiceda. Finalment, un altre error defensiu fa, que el Publiceda sentenci el partit. 5-2. Al Nova li a sobrat tot el partit menys els ùltims 10 minuts.

No hi ha temps de pensar en el fracás, dimécres que ve la segona jornada de lliga: Nova Olivella-CB. Torre. Tot acaba de començar i el Nova nesesita adaptació.

La poca afició que va seguir l´equip va cridar com mai, un 10 per ells.

EL MIJOR DEL PARTIT (NOVA): Tomás Martinez, pel seu golás, i Pedro Barragán, per les seves bones parades a la porteria; Sense desvalorar la resta de l´equip.