dijous, 13 d’octubre del 2011

SEGONA DERROTA CONSECUTIVA A LA LLIGA.

Ahir dimécres, a les 18H de la tarda, tenia la seva segona oportunitat el Nova; com a local; per maquillar la primera derrota sonada de diumenge passat; i donar una mijor cara als seus aficionats. En aquesta ocasió seria el GB. La Torre el contrincant (antic Bar Delicias). Però com en el primer partit La Torre va ser el autentic dominador de la primera part, amb un 1-4. (un altre vegada va tonar a marcar Tomás per part del Nova). ¿Qué falla al Nova, es preguntan els aficionats? No hi ha el toque, no hi ha el pase, la cobertura entre companys, el físic, precipitació, nervís, semble que son moltes les coses que en aquest equip encara no funcionen. Però per sort hi ha temps, acaba de començar tot, i hi ha temps de rectificar.

Una segona part més animada, on el GB. La Torre va ampliar el marcador a 8 gols, però on el Nova, com al partit anterior va fer altre cara. Primer Stephen de esperó, i després Pablo López en tres ocasions més. A destacar altre vegada les intervencions del porter, Pedro, que està tenint moltes actuacions destacades dintre de l´equip. El mijor del partit, Pedro i Pablo López, i el pitjor; que trovem l´equip molt perdut, sense saber que fer. Resultat final, Nova Olivella 5- 8 GB. La Torre. Aquest diumenge a les 11H del matí un altre prova de foc, un altre oportunitat de sumar els tres primers punts. El contrincant serà el lider, amb sis punts, Bar Granja Tac (campió la temporada pasada de la primera divisió).

Tot queda així: Bar Granja Tac, 6 Punts; GB. La Torre, 6; La Venta, 6; Publiceda.com, 6; La Sidreria, 6; FS. Cubelles, 4; Xum Canyelles, 3; CD. Olivella, 3; Pizzeria Il Forno, 1; Cau Vilanova, 0; Blue Brick Music Bar, 0; Materiales Chacon Gamma, 0; D´Lux, 0; Nova Olivella, o; i Gebo, 0 punts.